POPILA JE PIĆE I ODMAH JOJ JE POZLILO: Umalo umrla jer joj je neko krišom ubacio drogu u čašu, a ovim snimkom želi sve da upozori (VIDEO)
Foto: Facebook/Printscreen

NA MUZIČKOM FESTIVALU

POPILA JE PIĆE I ODMAH JOJ JE POZLILO: Umalo umrla jer joj je neko krišom ubacio drogu u čašu, a ovim snimkom želi sve da upozori (VIDEO)

Planeta -

Loren Kolins (22) je uverena da joj je muškarac, koji ju je na muzičkom festivalu "Festival repablik" u engleskom Lidsu pitao za upaljač da upali cigaretu, usuo drogu u piće.

Odlučila je da progovori o svom iskustvu kako bi upozorila sve koji ovog vikenda idu na taj popularni festival. Ova mlada Britanka je objavila šokantan snimak posle konzumiranja pića u koje je, prema njenim rečima, ubačena droga. Kaže da je umalo umrla. Uhvatio ju je napad povraćanja, grčeva i gušenja.

To se dogodilo na festivalu na kojem je bila prošle godine. Želi da upozori sve da paze na svoja pića i da čuvaju svoje prijatelje.

Loreninu agoniju je snimio je njen verenik, a sada suprug Adam (25).

"Stajala sam pored toaleta i čekala verenika da izađe. Odjednom me jedan muškarac pitao imam li upaljač. Krenula sam da ga potražim u torbi i to je jedini trenutak kad sam svoje piće izgubila iz vida. Sledeće čega se sećam je buđenje u 6 sati idućeg jutra. Nisam se sećala ničega što se u međuvremenu dogodilo", ispričala je.

Kada je popila piće odmah joj je pozlilo. Dvaput se onesvestila, a Adam je uz pomoć poznavanja prve pomoći sprečio da se uguši sopstvenm povraćkom.

Osećala se veoma loše, pa su zaključili da joj je neko u piće usuo drogu.

Adam ju je odneo u šator u kome su spavali. Oči su joj se stalno okretale. Mokrila je po sebi bez ikakve kontrole. Izgubila je kontrolu nad vilicom i jezikom.

"Prvo sam pomislio da se mnogo napila pa sam je odveo u šator. Međutim, onda je počela neobično da se ponaša, vilica joj je išla napred-nazad. Stavio sam je na bok, ali nije mogla da ostane u tom položaju. Stalno je gutala sadržaj povraćanja. Dizao sam je i nameštao na razne načine samo da joj nekako bude bolje. Kad je prestala da povraća, dao sam joj da pije što je više moguće vode. Nisam je ostavljao samu ni sekunde. Trebalo joj je oko tri sata da se smiri i zaspi. Bilo je jako traumatično", ispričao je Adam.

Par je ovaj incident prijavio policiji. Organizatori festivala su preporučili da se u ovakvim slučajevima njihovi posetioci odmah jave najbližem članu osoblja i da su svi u organizaciji festivala obučeni za pružanje prve pomoći onima kojima to treba.

Kurir.rs/Mirror Foto: Facebook/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track