KAD TI JE OTAC OLIGARH TEŽAK 15 MILIJARDI: Ovako je izgledalo raskošno venčanje ruske naslednice koja se udala za 10 godina mlađeg plesača (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

BOGATO, NEMA ŠTA

KAD TI JE OTAC OLIGARH TEŽAK 15 MILIJARDI: Ovako je izgledalo raskošno venčanje ruske naslednice koja se udala za 10 godina mlađeg plesača (VIDEO)

Planeta -

Jedna od najpoželjnijih Ruskinja, 34-godišnja Anastasija Potanjina udala se za deset godina mlađeg Artjoma Kručina.

Svadba koja se održala u hotelu "Kap-Eden-Rok" na Azurnoj obali bila je i više nego raskošna, što ne čudi ako se uzme u obzir da se Anastasijini roditelji sudski bore za najveću alimentaciju na svetu.

Anastasija je najstarija ćerka 57-godišnjeg ruskog oligarha Vladimira Potanjina, magnata metalne industrije čije se bogatstvo procenjuje na 15,1 milijardu evra.

Njena majka Natalija već četiri godine na ruskim sudovima traži od bivšeg muža alimentaciju od 13 miliona evra, a nagađa se da bi se sudska bitka mogla da se preseli na neki od londonskih sudova. Na fotografijama i snimcima sa svadbe ne vidi se Anastasijina majka, pa se nagađa da nije ni došla.

Ruska naslednica je bivša prvakinja u akvabajku i vlasnica galerije savremene umetnosti u Moskvi. Njen plavokosi suprug je amaterski plesač koji tvrdi da je na takmičenjima predstavljao Britaniju.

Radi kao učitelj plesa koji naplaćuje oko 20 evra za 45-minutne lekcije. Jasno je da se njegov način života itekako razlikovao od Anastasijinog.

foto: Youtube/Printscreen

"Plešem dvoranske plesove od svoje 16. godine. Imam šest godina radnog iskustva s apsolutno različitim ljudima. Treniram grupe, držim privatne lekcije, treniram za takmičenja i podučavam mladence", opisao je na svojoj stranici.

foto: Youtube/Printscreen

Vladimir Potanjin je 56. najbogatiji čovek na svetu, a blizak je i s Vladimirom Putinom. Jahtu koja je nosila ime njegove ćerke ovog meseca je prodao za vrtoglavih 70 miliona evra.

Od njene majke razveo se posle 31 godine braka, navodno jer ju je varao s 15 godina mlađom ženom, s kojom je dobio i dete. Anastasija je posle razvoda ostala bliska s ocem, dok je njen brat stao na majčinu stranu.

Koliko je Anastasijina svadba bila raskošna, dokazuje činjenica da je ceremoniju vodio poznati voditelj i komičar Ivan Urgant, a pevao je poznati muzičar Leonid Agutin. Slavlje se završilo vatrometom, koji je, prema opisima gostiju, bio čudesan.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track