MLADIĆ SA SNIMKA KOJI JE ŠOKIRAO FRANCUSKU ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI: Vređao devojku nasred ulice, ali je poludeo kada mu je odbrusila! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

završio u ludnici

MLADIĆ SA SNIMKA KOJI JE ŠOKIRAO FRANCUSKU ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI: Vređao devojku nasred ulice, ali je poludeo kada mu je odbrusila! (VIDEO)

Planeta -

Muškarac koji je napao devojku usred Pariza i udario je pred šokiranim gostima kafića, pronađen je i priveden. Za njegovo hapšenje bio je ključan video-snimak napada koju je uhvatila nadzorna kamera, i koji se proširio na društvenim mrežama i u medijima.

Da podsetimo, studentkinja Mari Lager napadnuta je pre mesec dana nakon što je posle uvredljivog dobacivanja mladiću rekla da "začepi!" i prošla pored njega. Napasniku se nije svidelo što mu je odgovorila pa se vratio i ošamario je.

Prvo ju je pokušao da je pogoditi pepeljarom sa terase kafića pored kojeg je prolazila, a onda se zaleteo prema njoj i svom snagom je ošamario, vičući na nju. Neki od šokiranih gostiju kafića su ustali, a jedan je od njih uzeo i stolicu i krenuo da se raspravlja sa nasilnikom, ali ga niko nije zaustavio.

Policija je odmah pokrenula istragu zbog seksualnog uznemiravanja i nasilja. Devojka je zbog povrede i šoka bila na bolovanju nekoliko dana.

Napadač je identifikovan kao Firas M. (25). Policija je u međuvremenu pronašla njegov broj mobilnog i preko njega otkrila da je Firas završio u psihijatrijskoj bolnici po presudi za drugi slučaj. Osumnjičeni je opisan kao poremećen, nasilan i "sposoban da podigne ruku na vlastitu majku".

Kurir.rs/BBC

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja