OTELI JE VANZEMALJCI: Žena koja ovo tvrdi kandidovala se za Kongres i otkrila tajne koje su joj poverili u svemirskom brodu! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

Betina Rodrigez sve šokirala

OTELI JE VANZEMALJCI: Žena koja ovo tvrdi kandidovala se za Kongres i otkrila tajne koje su joj poverili u svemirskom brodu! (VIDEO)

Planeta -

Gospođa Betina Rodrigez Agilera želi da osvoji republikansku nominaciju za mesto u američkom Kongresu na izborima. Ona je široj javnosti poznata po tome što tvrdi da su je kada je imala sedam godina oteli vanzemaljci.

Ona tvrdi da je kao sedmogodišnja devojčica sa još njih troje odvedena u svemirski brod, a da su vanzemaljci bili plavokosi i podsećali na poznatu skulpturu Hrista Spasitelja na Šećernoj glavi u Rio de Žaneiru.

"To nema nikakve veze sa onim što sam dosad uradila. Dogodilo se kad sam imala sedam godina" ističe ona. Tim rečima Betina Rodrigez Agilera objasnila je događaj po kojem je dosad bila najpoznatija u Majamiju.

Tvrdi kako su joj rekli da je “Afrika središte svetske energije” i da je trideset hiljada lobanja koje nisu ljudske pronađeno u pećini na Malti.

"Ušla sam u brod, tu su bila neka okrugla sedišta i neko kvarcno kamenje koje je kontrolisalo brod, ali ne kao u avionima", opisala je svoj boravak u NLO.

Vanzemaljci su joj rekli da je “Bog univerzalna energija, a ne osoba. On je u svemu, Bog priča sa ljudima i oni ga razumeju na različite načine, ali postoji samo jedna religija”.

Od tada je, navodi, svedočila nizu paranormalnih aktivnosti, a kad je imala 17 godina, videla je NLO. Telepatski je, tvrdi, bila u kontaktu sa vanzemaljcima dugo nakon što je bila oteta. Mnogi su joj govorili kako bi bilo dobro da se okani te priče, ali ona se ne da.

"Kad u nešto verujem, od toga ne odustajem", rekla je.

Sad je cela ta priča postala utoliko interesantnija što se Betina Rodrigez Agilera takmiči za republikansku nominaciju za mesto u američkom Kongresu na izborima, prenosi Jutarnji list.

Ćerka je kubanskog političkog zatvorenika, a bila je odbornik u Gradskom veću Dorala, predgrađa Majmija na Floridi.

" Tema moje kampanje je "Ljudi ispred politike". Učim ljude po celom svetu demokratiji i zato imam najviše iskustva. Mogu sad da odem u Vašington i da počnem da radim kao da sam tamo ceo život", rekla je.

Osim toga, Rodrigez Agilera u jednom drugom razgovoru je navela da se pridružuje većini Amerikanaca “koji veruju da mora postojati inteligentni život među milijardama planeta i galaksija u svemiru”.

Ako je suditi prema "Majami Heraldu" vodećim dnevnim novinama na Floridi, u potpunosti je u pravu. One su, naime, upravo njoj dale punu podršku na izborima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track