JEZIVA ISPOVEST DEVOJČICE (17) KOJU JE OTELA MAROKANSKA BANDA: Uništili su me! Mučili su me i silovali dva meseca, a onda unakazili! (VIDEO)
Foto: Printscreen Tweet

prošla pakao

JEZIVA ISPOVEST DEVOJČICE (17) KOJU JE OTELA MAROKANSKA BANDA: Uništili su me! Mučili su me i silovali dva meseca, a onda unakazili! (VIDEO)

Planeta -

Policija u Maroku uhapsila je 12 muškaraca koji su brutalno silovali i mučili 17-godišnju devojku dva meseca. Kadidže Okari ispričala je jezive detalje torture koju je preživela od momenta kada je banda otela u junu.

"Nikada im neću oprostiti, uništili su me", rekla je tinejdžerkai. Slučaj je zgrozio javnost, a pokrenuta je kampanja na internetu za pomoć Kadidže.

"Oteo me i istog dana oduzeo moju nevinost. Stalno je bio nadrogiran. Njegovi prijatelji su krijumčari ljudima. Ne znam im imena, ali prepoznaću ih ako ih vidim", ispričala je Kadidže.

Rekla je da je banda otela iz njene kuće i brutalno silovala i mučila dva meseca. Po telu su joj istetovirali svastike i palili je po telu cigaretama.

"Pokušala sam nekoliko puta da pobegnem, ali su me uhvatili su svaki put prebili. Mučili su me, nisu mi davali ni hranu, ni vodu, nisu mi dopustili ni da se istuširam", rekla je Kadidže.

Više od 16.000 ljudi potpisalo je onlajn peticiju u kojoj je zatraženo od vlasti da joj pruže pomoć.

Službenici su izjavili da je pokrenuta istraga, a da su uhapšeni muškarci starosti između 18 i 27 godina. Glavni osumnjičeni ima 20 godina i biće optužen za silovanje, mučenje, otmicu, pretnje smrću i osnivanje bande.

Rođaci osumnjičenih optužili su Kadidže da laže i izjavili da je vodila "nemoralan život". Marokansko veće za ljudska prava izjavilo je 2015. da više od 20 posto žena u državi najmanje jednom doživi seksualno zlostavljanje.

Zakon iz 2014. dopustio je silovateljima maloletnih devojčica da izbegnu kazne ako se ožene svojim žrtvama.

Kurir.rs/Index.rs

Foto printscreen Tweet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track