POTRAGA ZA MISTERIOZNOM AMERIKANKOM: Sa lisicama na rukama i polugola zvonila od vrata do vrata i molila za pomoć, a onda nestala bez traga! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

jezivo

POTRAGA ZA MISTERIOZNOM AMERIKANKOM: Sa lisicama na rukama i polugola zvonila od vrata do vrata i molila za pomoć, a onda nestala bez traga! (VIDEO)

Planeta -

Policija u Teksasu traga za misterioznom ženom koja je uzbunila stanovnike naselja u Montgomeriju.

Kako je saopšteno, nepoznata žena sa lisicama na rukama i vidno uspaničena zvonila je na mnogo vrata u naselju, oko tri ujutro, u petak, 24. augusta.

Ženu je snimila nadzorna kamera na jednoj kući i na snimku s evidi da ćžena oko ruke ima pokidane lisice. Na snimku se takođe da je žena, gotovo polugola, samo u beloj majci i bosa. Ona je prišla ulaznim vratima kuće na Sanrajs Rančiju, pozvonila i onda nestala. Posle toga ženu više niko nije video.

Anonimni stanovnik tog mesta rekao je da je žena pozvonila na vrata nekoliko kuća u komšiluku, ali da je nestala pre nego su stigli da otvore vrata.

"Spavali smo, a onda je supruga probudio zvuk zvona. Zvonilo je verovatno 20 ili 30 puta, ali, dok je on sišao nikog nije bilo. Kao da je nestala bez traga."

Niko u naselju ne prepoznaje ženu, a policija prikuplja snimke svih nadzornih kamera iz okoline. Policija je saopštila da su uporedili snimak sa fotografijama nestalih osoba, ali da njen lik ne odgovara nikom iz ove baze podataka, što ih je dodatno zbunilo.

Nakon što je policija objavila informaciju o događaju, neki su počeli da sumnjaju da se radi o otmici.

Sumnja se i da je možda reč o Britni Burfild čiji je nestanak prijavljen na području Teksasa.

Burfield je zadnji put viđena 25. juna, a policija je za njeno ubistvo optužila jednog 37-godišnjaka premda njeno telo nikad nije pronađeno.

Kurir.rs/Mercury news

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track