DEVOJČICU UJEO OPASAN PAUK, A IZ BOLNICE JE VRATILI KUĆI: Rana je bila sve gora, a onda je koža počela da OTPADA (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
Foto: Profimedia

SVI SU SE ŠOKIRALI

DEVOJČICU UJEO OPASAN PAUK, A IZ BOLNICE JE VRATILI KUĆI: Rana je bila sve gora, a onda je koža počela da OTPADA (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Planeta -

Majka devojčice iz Engleske počela je da paniči kada je ujutru na ćerkinoj ruci ugledala ogromnu ranu.

Džejmi Anderson (41) iz Eseksa u Engleskoj zabrinula se za svoju sedmogodišnju ćerku Belu kada je na ruci videla stravičan ujed.

"Nije mogla da se seti kad i šta je ujelo. Kada dete ujede komarac, ono dobije reakciju, ali ovo nije bio ujed komarca. Situacija je bila mnogo gora. Morala sam da je odvedem u bolnicu", rekla je majka.

Medicinske sestre u početku nisu prepoznale o čemu se radi, pa su ih poslale kući.

Vreme je prolazilo, a Belina ruka je bila sve gora i gora.

"Počeo je da curi gnoj i da otpada koža. Iz dana u dan rana je bila sve veća. Ponovo smo otišli u bolnicu i lekar koji nas je primio je na prvi pogled ustanovio da je reč o ujedu lažne crne udovice. Svi su se šokirali", ističe Džejmi.

Iako je rana izgledala stravično i veoma bolno za Belu, situacija je bila znatno drugačija.

U prvom naletu mislili su da Bela mora hitno na operaciju, ali su joj dali antibiotike i rana se smirila. Posle nekoliko dana sedmogodišnjakinji je rana počela lepo da zarasta.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja