IVONA SE PREDOZIRALA OD KOKAINA KOJI JE NJEN DOKTOR STAVIO NA PENIS: Otac devojke koja je umrla posle oralnog seksa s hirurgom otkrio TRAGIČNE DETALJE iz njenog života
Foto: Fejsbuk

nije znala za drogu

IVONA SE PREDOZIRALA OD KOKAINA KOJI JE NJEN DOKTOR STAVIO NA PENIS: Otac devojke koja je umrla posle oralnog seksa s hirurgom otkrio TRAGIČNE DETALJE iz njenog života

Planeta -

Frizerka Ivona M. (38) bila je jedna od pacijentkinja doktora Davida Niderbihlera, kaže njen očajni otac.

Oprhvan tugom otac žene koja je navodno umrla zbog kokaina, koji je plastični hirurg posuo po svom penisu pre oralnog seksa, hoće da doktor završi na doživotnoj robiji.

Tridesetosmogodišnja žena umrla je od predoziranja za vreme seksualnog čina. Ivonin otac tvrdi da je doktor "obećao da će izlečiti njegovu veoma lepu kćerku" i dvaput ju je operisao od tendonitisa.

Nemački par se upoznao na sajtu za upoznavanje i sastajao se zbog neobaveznog seksa, ali Ivone, frizerka, nije znala za kokain.

Niderbihler iz nemačkog grada Halberštata optužen je za nanošenje teških telesnih povreda sa smrtnim ishodom i očekuje ga suđenje. On je primenjivao stavljanje kokaina na penis i tokom seksa sa prethodne dve devojke, ali nijedna od njih nije umrla.

Nekoliko žrtava reklo je da su imale blage vrtoglavice posle susreta sa osumnjičenim.

Ivonin šezdesetčetvorogodišnji otac izjavio je da je njegova kćerka bila pacijentkinja doktora Niderbihlera i uveren je da je osumnjičeni namerno odabrao nju kao svoju žrtvu.

"Obećao je da će izlečiti našu kćerku, a sada je mrtva", kaže otac. Posle vesti o smrti Ivone, neutešni otac dobio je srčani udar i ugrađena su mu dva stenta.

Ovih dana, on se preopterećuje poslom da ne bi razmišljao o smrti svoje ćerke.

"Moram da se nečim zanimam svakog dana, inače ću poludeti", ističe on. "Da je umrla u nesreći, mogli bismo da prebolimo. Ali, ne i ovako", dodaje.

Članovi Ivonine porodice će biti su-tužioci na suđenju protiv Niderbihlera i očekuju pravdu.

"Doživotna. Sve drugo ne bi bilo fer", ističe Ivonin otac. Niderbihler radi kao glavni lekar u Ameos klinici za plastičnu i estetsku hirurgiju u Halberštatu.

Prethodno je bio imenovan za glavnog lekara u Odeljenju za estetsku hirurgiju u Opštinskoj bolnici u Desauu.

Kurir.rs/Miror

Foto: Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja