ZLA MAĆEHA NAREDILA BRUTALNO GRUPNO SILOVANJE PASTORKE (9): Sve gledala i svojim rukama zadavila dete, a onda su počeli da sakate telo! Policajac PLAKAO dok je pričao šta su joj radili! (VIDEO)
Foto: Printscreen Twitter, Printscreen YouTube

STRAVIČAN ZLOČIN u indiji

ZLA MAĆEHA NAREDILA BRUTALNO GRUPNO SILOVANJE PASTORKE (9): Sve gledala i svojim rukama zadavila dete, a onda su počeli da sakate telo! Policajac PLAKAO dok je pričao šta su joj radili! (VIDEO)

Planeta -

Jedna Indijka (36), njen sin (14) i još trojica (14, 19 i 28) uhapšeni su zbog grupnog silovanja i zverskog ubistva 9-godišnje devojčice, pastorke uhapšene žene.

Zločin se dogodio u oblasti Baramuli u indijskoj saveznoj državi Džamu i Kašmir.

Maćeha, čije ime nije sopšteno, dogovorila se sa svojim sinom i trojicom njegovih prijatelja da grupno siluju devojčicu. Odvela je malenu 24. avgusta u šumu, gde su njih četvorica brutalno silovala dete. Sve je gledala, a kad su se svi izređali, svojim rukama je zadavila malenu.

Tu nije bio kraj: njen sin je devojčici sekirom razbio glavu, drugi joj je iskopao oči, a treći joj je kiselinom zalio izranavljene intimne organe. Zatim su njeno telo bacili u žbunje udaljeno oko kilometar od njene kuće.

Devojčicin otac prijavio je odmah nestanak policiji, ali telo je nađeno tek u utorak, 4. septembra. A onda je klupko krenulo da se ispostavlja.

"Policija je ispitala osumnjičene, a tokom svedočenja maćehe izašla je na videlo jeziva istina o silovanju i ubistvu 9-godišnjeg detata od koje se ledi krv u žilama", rekao je novinarima vidno zgrožen viši inspektor policije Baramule, Imtijaz Husein Mir. Iskusni policajac je čak zaplakao dok je pričao novinarima šta su zločinci sve uradili maloj devojčici!

Ispostavilo se da je maćeha bila ljubomorna na drugu ženu svog supruga i njenu decu, posebno na devojčicu. Nije joj trebalo dugo da se požali policajcima da je njen muž jako voleo ćerkicu i da joj je posvećivao većinu slobodnog vremena. Toliko ju je mrzela da je skovala i izvela ovaj jezivi zločin.

I njen sin i trojica njegovih prijatelja priznali su krivicu, a maloletnima sudiće se kao odraslima zbog izrazite surovosti i brutalnosti ovog zločina.

Kurir.rs/India today/NDTV/U4U

Foto: Printscreen Twitter, Prinscreen YouTube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja