RAZVODI SE BORIS DŽONSON: Žena ga optužila da je vara gde i kad stigne pa ga IZBACILA IZ STANA!
Foto: Reuters

KRAH BRAKA

RAZVODI SE BORIS DŽONSON: Žena ga optužila da je vara gde i kad stigne pa ga IZBACILA IZ STANA!

Planeta -

LONDON - Bivši britanski ministar spoljnih poslova Boris Džonson (54) razvodi se od supruge Marine Viler (54), s kojom je 25 godina bio u braku.

Zvanično, Džonson i Vilerova su u zajedničkom saopštenju naveli da su već neko vreme razdvojeni i da je pokrenut proces razvoda.

foto: Reuters

U junu 2016. brak se još držao

"Pre nekoliko meseci, posle 25 godina braka, odlučili smo da je u našem najboljem interesu da se raziđemo. Dogovorili smo se da se razvedemo i taj proces je u toku. Kao prijatelji, nastavićemo da podržavamo naše četvoro dece", naveli su u saopštenju Džonson i Vilerova, dodajući da neće dalje komentarisati ovaj slučaj, prenose britanski mediji.

Nezvanično, Marina optužuje Borisa da je serijski preljubnik, a javna tajna je da su mu ljubavnice dvaput ostajale trudne.

"Mama ga nikad više neće primiti nazad", kaže njihova ćerka Lara (25).

Džonsonu su njegove ljubavne afere već dva puta doakale: prvi put 2004, kad se saznalo da je lagao o ljubavnoj vezi s novinarkom Petronelom Vajat. Pokušao je da zataška da se četiri godine švaleriše s njom i da je ostala trudna, ali je abortirala.

Druga afera je razotkrivena 2013. Ispostavilo se da je Džonson duže vreme u vanbračnoj vezi s Helenom Mekintajer, koja mu je 2010. rodila devojčicu.

Prava lista njegovih ljubavnica je poduža. Ovo mu je drugi brak; od prve žene, Alegre Mostin-Oven razveo se 1993. i to zato što se zaljubio u Marinu.

"Varao me s njom, pa smo se rastali. Omogućila sam mu da se oženi Marinom", prokomentarisala je Alegra nedavno.

Međutim, izvori bliski Džonsonu kažu da ima nade za spas braka jer njih dvoje nisu samo bračni partneri, već su i duboko politički povezani. On navodno nijednu političku odluku nije doneo bez konsultovanja sa suprugom, inače pravnicom.

Agencija Rojters napominje da je Džonson, po procenama kladioničara, favorit po pitanju ko će naslediti britansku premijerku Terezu Mej.

Kurir.rs/Tanjug/San

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track