RASKOMADALA LJUBAVNIKA TESTEROM, PA GA ZAPALILA: Pokušala da zataška monstruozan zločin, ali je razotkrio jedan MALI DETALJ! (VIDEO, FOTO)
Foto: printscreen dejli mejl

jezivo

RASKOMADALA LJUBAVNIKA TESTEROM, PA GA ZAPALILA: Pokušala da zataška monstruozan zločin, ali je razotkrio jedan MALI DETALJ! (VIDEO, FOTO)

Planeta -

Vrhovni sud u Brizbejnu (Australija) osudio je Lindi Ivon Vilijams (61) na doživotnu robiju jer je 2013. raskomadala motornom testeromtesterom partnera Džordža Gerbika. Njegove ostatke zatim je zapalila i oni su kasnije nađeni pored puta.

Da bi zavarala trag, Vilijams je žrtvinoj porodici poslala imejl sa njegove adrese u kome ih je obavestila da su spontano rešili da otputuju na odmor i da se neće vraćati pet meseci.

1 / 5 Foto: printscreen Dejli mejl

U poruci koju je u Džordžovo ime poslala njegovom odraslom sinu iz prethodne veze, napisala je:

"Lindi i ja smo rešili da otputujemo na odmor i nećemo se vraćati do februara 2014. Bićemo na vezi imejlom i preko Skajpa."

Oni su navodno krenuli iz Kvinslenda u Aziju i Evropu, a Vilijams je u jednom imejlu napisala: "Divno se provodimo."Vratila se deset meseci kasnije, kada je policija već dovela nađene ostatke u vezu s Gerbikom.

Vilijamsova je tvrdila da je Džordž ostao u inostranstvu i da se sama vratila kući, ali je uhapšena kada je telo identifikovano.

Tada je priznala da ga je isekla motornom testerom, ali se pravdala da je Gerbik na nju nasrnuo nožem.

Policija je, međutim, prozrela njene laži i osuđena je na doživotnu robiju.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track