ZBOG 178 DOLARA OSTAVILI ČOVEKA DA UMRE: Prodavac doživeo infarkt i pao, a oni ga hladnokrvno opljačkali i pobegli! Sada se bori za život (VIDEO)
Foto: Facebook / Auburn WA Police Department

jeziv snimak iz Vašingtona

ZBOG 178 DOLARA OSTAVILI ČOVEKA DA UMRE: Prodavac doživeo infarkt i pao, a oni ga hladnokrvno opljačkali i pobegli! Sada se bori za život (VIDEO)

Planeta -

Scene koje je snimila bezbednosna kamera u jednoj prodavnici u Vašingtonu zaprepastile su američku javnost zbog hladnokrvnosti i bahatosti trojice muškaraca koji su na najgori način iskoristili to što je prodavcu pozlilo.

Kako se na snimku vidi, prodavac se u jednom trtenutku samo zateturao, udario glavom u stalak sa robom i pao na pod onesvešćen.

Iako su u prvi mah stariji čovek i dva tinejdžera krenuli da izlaze iz radnje, odlučili su da se vrate ali ne da bi pozvali hitnu pomoć ili na bilo koji način pomogli čoveku koji leži na podu. Rešili su da najpre opljačkaju njega, a potom i kasu. Najgore od svega je to što su se pljačkaši nekoliko puta vraćali u radnji i preskakali preko čoveka na podu.

Policija je pustila snimak pljačke u medije i na društvene mreže kako bi dobila pomoć u pronalaženju ova tri muškarca čija se lica jasno vide na videu.

Istovremeno, saopštili su da se nesrećni prodavac nalazi u bolnici u kritičnom stanju i da se bori za život jer je doživeo inarkt.

Menadžerka prodavnice Anđela Šarapova kaže da je najtužnije to što su ga ostavili da leži.

"Osatvil su ga da umre zbog 178 dolara sa koliko su pobegli iz radnje. To nam stvarno slam asrce. Samo molimo Boga da se izvuče i preživi" rekla je ona.

Incident se dogodio u subotu u 5.41 popodne.

Kurir.rs / ABC

Foto: Facebook / Auburn Police Department

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track