UHAPŠEN NAJGORI SERIJSKI UBICA U INDIJI: Brutalno ubio 33 kamiondžije za 10 godina, odala ga puka slučajnost! (VIDEO)
Foto: Reuters

DOLIJAO

UHAPŠEN NAJGORI SERIJSKI UBICA U INDIJI: Brutalno ubio 33 kamiondžije za 10 godina, odala ga puka slučajnost! (VIDEO)

Planeta -

NJU DELHI - Indijske vlasti uhapsile su muškarca koji je, kako je saopšteno, priznao da je u proteklih deset godina ubio 33 vozača kamiona i njihovih pomoćnika, a zatim prodao njihova vozila i robu koju su prevozili.

Muškarac, star 48 godina, uhapšen je pre dve sedmice kod grada Bopala, prestonice države Madja Pradeš u centralnoj Indiji, izjavio je danas policijski zvaničnik Rahul Kumar Loda.

Policija je na ime uhapšenog naletela slučajno, istražujuću niz nedavnih ubistava kamiondžija u Madja Pradešu. Uhapšeni muškarac izgleda nije bio odgovoran za ta ubistva, ali su drugi osumnjičeni rekli policiji da su mu ranije pomagali u sličnim pljačkama.

foto: EPA

Loda je rekao da je uhapšeni muškarac priznao da bi se prvo sprijateljio sa žrtvama na odmaralištima izvan grada, a zatim ih uspavao ubacujući i im drogu u piće. Zatim bi se kamionom odvezao u šumu gde bi udavio kamiondžije i njihove pomoćnike i ostavio tela.

Policija je potvrdila i da je ubica u vezi sa sličnim pljačkama već bio hapšen pre nekoliko godina u zapadnoindijskoj državi Maharaštra, ali je tada pušten na slobodu uz kauciju i pobegao.

Uhapšeni je radio kao krojač u jednoj maloj prodavnici u selu Mandidip, nedaleko od Bopala.

Kurir.rs/Beta

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track