POLICAJCI ZAVRIŠTALI OD UŽASA: Odsekao glavu ženi pa došao u stanicu držeći je u ruci! (VIDEO)
Foto: Printskrin/YouTube

SUROVO

POLICAJCI ZAVRIŠTALI OD UŽASA: Odsekao glavu ženi pa došao u stanicu držeći je u ruci! (VIDEO)

Planeta -

Besni Indijac ušao je u policijsku stanicu u Čikmagaluru, mestu na jugu Indije, noseći glavu svoje supruge i mašući krvavom mačetom kojom ju je ubio!

Nekoliko prisutnih policajaca uglas je vrisnulo "vrati je nazad" kad je Satiš S. G. izvukao ženinu glavu iz vreće koju je doneo i podigao je da je svi vide.

"Gospodine, ovo je moja žena. Voleo sam je svim srcem", uznemireno je rekao policajcima, a onda im je ispričao da se zvala Rupa i da ga je varala, a pobesneo je kad ju je video s njenim ljubavnikom.

Zatim je besno počeo da sipa oputžbe: da je držao Rupu ko malo vode na dlanu, ali ona je bacila oko na Sunila, sumnjivog čoveka s kriminalnim dosijeem u policiji. Čak je podigla 300.000 rupija (3.600 evra) kredita i dala novac ljubavniku.

foto: Printskrin/YouTube

Policajci su ga jedva smirili, a onda su ga nagovorili da ih odvede do njenog tela i tek zatim su ga uhapsili.

Satiš i Rupa su bili u braku sedam godina i imaju dvoje male dece. U čikamagalurskoj policiji kažu da ih znaju od ranije jer su dolazili po pomoć.

"Znali smo da imaju porodičnih problema. Nekoliko puta smo ih i savetovali, ali nismo znali za preljubu", kaže izvor u policiji i dodaje da se kod njih retko dešava da muž ubije ženu, ali da je obično reč o ljubomori, preljubi i imovinskom sporu.

Kurir.rs/Daily Mail/BBC

Foto: Printscreen YouTube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track