FATALNA PLAVUŠA POSLALA BIVŠEM SLIKU SEKSA S NOVIM LJUBAVNIKOM: Nije slutila da će izazvati KRVOPROLIĆE! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook

NASTAO HAOS ZBOG LJUBOMORE

FATALNA PLAVUŠA POSLALA BIVŠEM SLIKU SEKSA S NOVIM LJUBAVNIKOM: Nije slutila da će izazvati KRVOPROLIĆE! (FOTO)

Planeta -

Sara Bramli (29) priznala je da je podstakla svog bivšeg dečka na nasilje, koje je završilo ubistvom, tako što mu je poslala fotografiju seksa s novim ljubavnikom.

Bramlijevoj se na sudu u Engleskoj krivom za "podsticanje ili pomaganje u izvršenju krivičnog dela".

Naime, ona je, u filmskom maniru, poslala svom bivšem dečku, 33-godišnjem Davidu Sandersu fotografiju seksa s ovim dečkom Majklom Lavsonom (34).

foto: Printscreen/ Facebook

Vrlo brzo pošto je dobio fotografiju, Sanders je izgubio kontrolu i iz ljubomore kuhinjskim nožem ubo u srce Lavsona, inače oca jednog deteta. Lavson je umro od jednog uboda, a Sanders je zbog ubistva dobio doživotnu kaznu zatvora, s minimalnim trajanjem od 22 i po godine.

Bramlei je pre napada ošamarila Lavsona i naredila mu da napusti kuću

Posle seksa s Lavsonom i pošto je poslala fotografiju Sandersu, Bramlijeva je, navodno, ošamarila Lavsona naredivši mu da napusti kuću.

foto: Printscreen/ Facebook

"Upravo sam udarila momka u lice jer nije hteo da ode kući. U šta sam se to upetljala”?, navodno je napisala u poruci Sandersu i rekla mu da je Lavson van kuće i da slobodno može da ga "razbije".

Sanders je priznao ubistvo i pokušao da umanji trajanje kazne tvrdeći da nije poneo sa sobom nož i da nije nameravao da ubije Lavsona. Bramlijeva je odobrena kaucija, a preti joj do šest meseci zatvora.

Kurir.rs/ Miror

Foto: Printscreen/ Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track