AUTORKA PRIČE "KAKO UBITI SUPRUGA", OPTUŽENA ZA UBISTVO SVOG: Muževi su već nestajali s krstarenja, zašto ne bi i vaš? (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

POSLUŠALA SVOJE SAVETE

AUTORKA PRIČE "KAKO UBITI SUPRUGA", OPTUŽENA ZA UBISTVO SVOG: Muževi su već nestajali s krstarenja, zašto ne bi i vaš? (VIDEO)

Planeta -

Nensi Krempton Brofi (68) uhapšena je prošle nedelje zbog ubistva supruga, samo nekoliko godina nakon što je objavila esej nazvan "Kako ubiti svog muža".

Apisateljica iz Oregona je prošle nedelje optužena za ubistvo Danijela Brofija, sa kojim je bila 27 godina u braku.

Njen suprug, inače kuvar, nađen je mrtav sa prosetrelnom ranom 2. juna u kuhinji Kulinarskog instituta u kojem radi kao predavač.

Nensi Krempton Brofi je pisala ljubiće na čijim koricama su često bili muškarci s golim torzom. U "Pogrešnom policajcu" je pisala o ženi koja je svaki dan svog braka provela maštajući o ubistvu svog supruga.

U drugoj knjizi koja se zove "Pogrešan muž" žena je pokušala da se otarasi muža koji je nasilan lažirajući svoju smrt, a u priči "Kako ubiti svog muža" Nensi je pisala kako ubiti supruga i izvući se.

Ona najpre u eseju objašnjava brojne razloge zbog kojih bi neko poželeo da ubije supruga. Među njima su zlostavljanje, pohlepa i nevera.

"Razvod je skup, da li zaista želite da delite sve što posedujete? Ili ako ste se udale za novac, da li treba da dobijete sve? Policija nije šala. Gledaju prvo vas", piše između ostalog. "Morate biti organizovani, bezosećajni i jako lukavi. Muževi su već nestajali s krstarenja. Zašto ne bi i vaš?"

Savet broj jedan je da se ne angažuje plaćeni ubica jer on u velikom broju slučajeva otkrije policiji šta se desilo, ali u obzir ne dolazi ni ljubavnik.

"To nikad nije dobra ideja - piše ona. Ni otrov nije dobra ideja jer "ko želi da sedi pored bolesnog muža"?"

U realnom životu Nensi je pratila neke od svojih saveta, bar sudeći po izveštaju policije. Nije iznajmila plaćenog ubicu, već je obarač povukla sama.

Za sada nije poznat motiv ubistva.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track