Najnovije vesti

JEZIVA SMRT, ZATVORENICE SE UDAVILE U POLICIJSKOM KOMBIJU: Uragan odneo 37 života! Policajsci spaseni, žene ostale vezane i nemoćne (VIDEO)
Foto: Video prtscr / wmbfnews

raste broj žrtava u južnoj karolini

JEZIVA SMRT, ZATVORENICE SE UDAVILE U POLICIJSKOM KOMBIJU: Uragan odneo 37 života! Policajsci spaseni, žene ostale vezane i nemoćne (VIDEO)

Planeta

Najnovije žrtve poplava koje je doneo uragan Florens su dve zatvorenice koje su se utopile u policijskom kombiju za trasport zatvorenika kada ih je poplavni tals odneo sa puta. Ovom nesrećom broj stradalih se popeo na 37.

Zatvorenice Vendi Venton (44) i Nikolet Grin (46) su prevozili kombijem u psihijatrijsku ustanovu u Južnoj Karolini prevozila dvojica policajaca koji su uspeli da se spasu.

Tačnije, policajce su spasioci zatekli na krovu kombija, a kako je saopšeno iz šerifove kancelarije, oni su prethodno pokušavali da dopru do zatvorenica kije su bile na zadnjem sedištu.

foto: Reuters / Andrea Salgado Rivera

"Uprkos našim naporima, voda je brzo prodirala u vozilo, tako da nismo uspeli da otvorimo vrata d adođemo do njih" poručili su iz šerifove kancelarije.

Oni su dodali i da nisu uspeli ni da naknadno izvuku vozilo iz vode zbog opasnih uslova, a da su tela zatvorenica i dalje u kombiju.

Na pitanje gde su se nalazile pacijentkinje u trenutku nesreće, odgovoreno je da su bile vezane pojasom za zadnje sedište.

"Večerašnji incident je tragedija", rekao je šerif Filip Tompson i dodao da je pokrenuta istraga vezana za ovaj slučaj.

Kurir.rs / CNN

Foto: Video prtscr / wmbfnews

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...