UŽAS U INTERNATU! 4 TINEJDŽERA SILOVALA DRUGARICU: Devojčica ostala trudna, a onda joj je škola priredila HOROR (VIDEO)
Foto: Profimedia

ISTRAGA U TOKU

UŽAS U INTERNATU! 4 TINEJDŽERA SILOVALA DRUGARICU: Devojčica ostala trudna, a onda joj je škola priredila HOROR (VIDEO)

Planeta -

Devojčicu iz Indije silovala su četvorica mladića u školskom internatu, a školski zvaničnici su potom pokušali da je nateraju na abortus.

Nasilnici iz internata u Dehradunu u Indiji, uhapšeni su zbog silovanja svoje školske drugarice. Kako se navodi, oni su je na prevaru doveli u jednu prostoriju gde su je seksualno zlostavljali, da bi joj posle toga rekli da o tome ne sme nikome ništa da priča.

Pošto je prijavila silovanje koje se prema navodima dogodilo 14. avgusta, zaposleni u školi su pokušali da joj prisilno izvrše abortus i to tako što su joj davali napitke pomešane sa drogom.

Devojčica se osim školskim radnicima, požalila i bratu sa kojim je živela u internatu.

Kako se navodi iz policije, ona je monstrouzni napad pokušala da prijavi i medicinskoj radnici u sklopu doma, ali su oni pokušali da je ućutkaju i da prikriju šta se desilo.

Iz policije su izjavili da su zbog toga uhapšeni direktor škole, administrativni radnik, njegova supruga, kao i osoba zadužena za dom učenika. Oni su lišeni slobode prilikom posete policije vaspitnoj ustanovi radi uzimanja izjave oštećenoj.

Kurir/ Miror

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track