KRVAVA SVAĐA ZBOG SMEĆA: Teksašanina ubile komšije jer su mislile da im zakon dozvoljava, verenica sve snimila (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: YT Screenshot

tuga

KRVAVA SVAĐA ZBOG SMEĆA: Teksašanina ubile komšije jer su mislile da im zakon dozvoljava, verenica sve snimila (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Teksašanin koji je imao spor sa komšijama oko smeća ubijen je posle svađe, a snimak ubistva je objavila njegova verenica.

Ubistvo, koje se dogodilo 1. septembra, desilo se nakon što se Aron Houard našao u verbalnom sporu sa susedima Džonom Milerom i njegovim sinom, Mihaelom Milerom, zbog smeća koje se nalazio na uličici iza njihovih kuća.

Kara Boks, Hovardova verenica, snimila je smrtonosnu svađu i kasnije odlučila da je ove nedelje da lokalnom KTKSS kako bi otkrila kako se dogodio početak spora.

Iako je većina audio zapisa na snimku blokirana zbog psovki, i Milers i Hovard se čuju kako razmenjuju pretnje. U jednom trenutku Džon Miler, koji nosi crni šorts, upozorava Houarda, koji je ima narandžastu košulju, da će ga ako mu još bliži, ubiti. Stariji Miler je naoružan pištoljem, dok mlađi ima pušku. Policija je pokazala da je Houard imao bejzbol palicu, međutim, to se ne vidi u snimku.

"Hej, čuješ li da kaže da će me ubiti?" Hovard pita verenicu dok snima susret.

Frustrirani Hovard kasnije se obraća starijem Mileru i poziva ga da spusti pištolj i vrati se kući. Kako Miler ne želi da ode, Hovardova frustracija raste dok on počinje da viče da je Miler "izvukao pištolj ispred [naše] dece!"

Stariji Miler citira teksaški "brani svoju teritoriju" zakon, koji dozvoljava pojedincima da koriste smrtonosnu silu kao samoodbranu sve dok imaju pravo da budu prisutni na lokaciji na kojoj im se preti O je ovo koristio kako bi objasnio zašto je pretio da će upotrebiti silu protiv Houarda. Ovaj argument kasnije su oborili Boksova i Houard jerse ulica ne smatra privatnom imovinom.

Nekoliko sekundi pre nego što su Milerovi pucali, Boks se nalazi između zaraćenih strana i suočava se sa Milerom, rekavši: "Nećeš ubiti mog muža." Video je prekida pre trenutka kada se čuju pcnji.

Nakon što su pripadnici policije stigli na scenu toga dana, Houard je transportovan u lokalnu bolnicu, gdje je kasnije proglašen mrtvim, izjavio je šef Ebilejna Stan Stan Stanridž za Tekas-Star-Telegram.

Kurir.rs/Sputnjik

Foto: YT Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track