Najnovije vesti

UBISTVO KOJE JE ZGROZILO ENGLESKU: Obesio tinejdžerku, snimao kako umire, a onda je dohvatio njeno mrtvo telo... (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen Facebook

SNIMLJEN DOKUMENTARAC

UBISTVO KOJE JE ZGROZILO ENGLESKU: Obesio tinejdžerku, snimao kako umire, a onda je dohvatio njeno mrtvo telo... (VIDEO, FOTO)

Planeta

Džordžija Vilijams imala je samo 17 godina kad ju je ubio nasilni perverznjak, koji ju je obesio, snimao njene poslednje trenutke i konačno silovao njeno mrtvo telo.

Ovaj jezivi zločin, koji se dogodio 2013. u idiličnom engleskom gradu Telfordu, obrađen je u serijalu "Ubijeni pred kamerom"

Njen ubica, Džejmi Rejnolds (23), već je bio poznat policiji. Već je imao dugu istoriju opasnih susreta sa devojkama koje je poznavao, a već je bio i hapšen kad je imao samo 17. godina zato što je pokušao da zadavi devojku. Tada je dobio samo upozorenje, ali da je policija samo malo zagrebala po površini - otkrila bi njegovu tajnu opsesiju: ogromnu zbirku takozvanih "snaf" filmova, video-snimaka nasilja nad ženama, pa čak i ubijanja.

Rejnolds je ispričao psihijatrima da ga davljenje uzbuđuje, a i njegov rođeni očuh kazao je njegov posinak još kao tinejder voleo da gleda slike golih zadavljenih žena. Mnogo pre nego što je ubio Džordžiju, očuh je ispričao policajcima da je Džejmi kačio je na Fejsbuku fotografije na kojima su devojke koje je poznavao izmontirane tako da izgledaju kao da su obešene i vise iskolačenih očiju.

foto: Printscreen Facebook

Džordžija Vilijams

 

Policija je sve znala i ne samo da nije reagovala, nego nije ni upozorila devojke s izmontiranih fotografija za koje se Rejnolds interesovao.

foto: Printscreen YouTube/5 News

Linet i Stiv Vilijams optužuju policiju da je dozvolila da njihova ćerka umre

 

"Bez žurbe je merkao koga će da ubije. Nažalost, to je bila naša ćerka", rekla je u dokumentarcu Linet Vilijams, Džordžijina majka. Ona i njen suprug Stiv, inače policajac, kažu da istraga nije vođena kako treba i da je policija dopustila da njihova ćerka bude ubijena.

Džejmi je upoznao Džordžiju preko njene starije sestre, Skarlet, sa kojom je išao u školu. Pozvao ju je na sastanak nekoliko puta, što je ona odbila jer je imala momka. Ali dobronamerna Džordžija nije mogla da ga odbije kad ju je zamolio da dođe kod njega da mu pomogne oko projekta i da mu pozira za fotografije. Nikada se nije vratila.

Uzbunu je digao Džordžijin otac Stiv, inače policajac. Rejnolds je uhapšen posle tri dana i tvrdio je da ne zna šta se dogodilo sa Džoržijom. Međutim, odale su ga beleške koje je koristio prilikom planiranja ubistava.

 

Kurir.rs/The Sun

Foto: Printscreen Facebook

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...