BOGATA KRALJICA SNEPČETA IDE NA ROBIJU: Smestila svom dečku da ga izbodu jer se KAČIO S NJOM, snimala kako umire i OKAČILA NA NET!
Foto: Printscreen Metropoliten policija

HLADNOKRVNO

BOGATA KRALJICA SNEPČETA IDE NA ROBIJU: Smestila svom dečku da ga izbodu jer se KAČIO S NJOM, snimala kako umire i OKAČILA NA NET!

Planeta -

Fatima Kan (21), koja voli da se predstavlja kao kraljica snepčeta, osuđena je na 14 godina zatvora zato što je ne samo organizovala, nego i snimila ubistvo svog dečka Halida Safija (18) i postavila taj video uz upozorenje "ovo se desi kad se kačiš sa mnom" na net.

Fatima, inače službenica, opsednuta je hvalisanjem po društvenim mrežama, a nekoliko dana pre nego što je došla glave Safiju postavila je snimke i fotografije s luksuznog letovanja u Kataru

Svog momka Safija, inače tražioca azila iz Avganistana, danima je ponižavala, nije mu odgovarala na poruke i nazivala ga propalitetom. Da bi se rešila dečka, iskoristila je Razu Kana (19), momka koji je ludo zaljubljen u nju. Razi nije bilo potrebno mnogo da ga nagovara. Danima su se dopisivali i utanačili dan kad su Fatima i Safi sedeli u kafiću u Nort Ektonu u Zapadnom Londonu

Fatima i Safi su sedeli u bašti kafića, a onda je automobilom došao Raza Kan i šrafcigerom izbo Safija. Umesto da zove Hitnu pomoć i policiju, uključila je mobilni i snimila kako joj momak leži na zemlji i krvari nasmrt, a onda je okačila snimak na net uz poruku da se "ovo desi kad se kačiš sa mnom".

Njen advokat je tvrdio na sudu u Londonu da je Fatima samo žrtva dvojice muškaraca koji su se borili za njenu naklonost i da je njen udvarač Raza Kan u "mačo ludilu" napao i ubio Safija. Navodno, reč je o borbi dva muškarca oko žene, a na kraju je ona ispala kriva.

Što se tiče snimka, Fatima je rekla da ga je okačila jer je "zavisnik od Snepčeta", a advokat je dodao da jeste da to izgleda bezosećajno, ali da za to ne može da joj se sud.

Međutim, sud je presudio da je kriva za organizovanje ubistva.

"Vaše potcenjivanje Halida doseglo je neljudski nivo posle napada kad ste mirno išli prema njemu dok je umirao, što je groteskno. Snimali ste kako umire i fotografisali ga, pa ste poslali jezivu poruku svojim prijateljima na Snepčetu. Teško je razumeti kako neko može da razmišlja tako hladnokrvno, okorelo i odvratno. Tužan sam što sam shvatio da ste totalno nepošteni i izuzetna manipulatorka", rekao je sudija Majkl Topolski i osudio je na 14 godina robije.

Policija još traga za Razom Kanom.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Printscreen Metropoliten policija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track