PREOKRET U SLUČAJU NESTALOG MILIJARDERA I NJEGOVE ŽENE: Tela pronađena zakopana u bašti, ubice priznale ko ih je unajmio! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

rasvetljen zločin

PREOKRET U SLUČAJU NESTALOG MILIJARDERA I NJEGOVE ŽENE: Tela pronađena zakopana u bašti, ubice priznale ko ih je unajmio! (VIDEO)

Planeta -

Policijski pas tragač pronašao je jutros tela britanskog milijardera Alana Hoga (64) i njegove supruge Not (61), koja su bila zakopana na dubini od dva metra na njihovom imanju na Tajlandu. Oni su se vodili kao nestali od prošlog utorka.

Ostaci su poslati u bolnicu na obdukciju. Prema navodima policije, tri napadača su priznala ubistvo i otkrila da su zakopali tela u bašti.

Pretpostavlja se da je Alan Hog ubijen iz pištolja u blizini bazena, dok je njegova partnerka Not pretučena na smrt čekićem u garaži na njihovom imanju.

foto: Youtube/Printscreen

Tri napadača navela su da su primili 1.300 evra od Alanovog šuraka Varuta Sačakita (63) da izvrše ubistvo, jer se porodica posvađala zbog novca.

Da podsetimo, Varut je prvobitno uhapšen jer je ukrao automobil žrtava.

Varut, koji se posvađao sa sestrom Not zbog novca, negirao je saučesništvo u ubistvu, ali je ipak ostao u pritvoru.

"Varut je ponovo uhapšen zbog krađe automobila i saučesništva u ubistvu. Trojica osumnjičenih su uhapšeni posle forenzičke provere vozila. Oni su priznali ubistvo, opisujući način na koji su ga izvršili", naveli su iz policije.

Portparol britanske ambasade u Bangkoku izjavio je da su u kontaktu sa tajlandskim vlastima i da "pružaju podršku porodici britanskog para koji je preminuo na Tajlandu".

Kurir.rs/Mirror Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja