Najnovije vesti

DEVOJČICA (11) JE TAKO DETALJNO OPISALA MANIJAKA DA JE POLICIJA ODMAH ZNALA KO JE: Pogledajte koliko foto-robot liči na ZLOSTAVLJAČA! (FOTO)
Foto: Policija

ŽRTVE NAPADO S LEĐA

DEVOJČICA (11) JE TAKO DETALJNO OPISALA MANIJAKA DA JE POLICIJA ODMAH ZNALA KO JE: Pogledajte koliko foto-robot liči na ZLOSTAVLJAČA! (FOTO)

Planeta

Jedna devojčica (11) toliko je dobro opisala seksualnog manijaka da je policija napravila veran foto-robot, zahvaljujući kome je i uhapšen.

Za pet godina, Ajzak Votson (24) je u Istbornu, u istočnom Saseksu, napastvovao pet žena i devojčica starosti od 11 do 32 godine.

Videvši foto-robot, napravljen na osnovu opisa devojčice, više osoba javilo se policiji da prijavi Votsona.

foto: Policija

Votson je pažljivo birao žrtve i izbegavao delove grada u kojima ima nadzornih kamera. Napadao je žrtve sleđa i dodirivao ih ispod odeće, a zatim bi pobegao pre nego što bi ga prepoznale. Ponekad bi pokrio lice tako da šokirane žrtve nisu mogle da ga identifikuju, ali ga je devojčica videla.

"Kad smo objavili foto-robot osumnjičenog, ljudi su prijavili više ljudi, između ostalog, i Votsona. Urađen je na osnovu opisa devojčice koja je bila svedok napada u septembru 2017. To je jedan od najvernijih foto-robota koji sam video do sada", rekao je detekitv Den Tomson.

"Dok smo ga pravili rekla nam je i da se Votson ošišao, što nas je navelo da još više posumnjamo u njega", dodao je on.

Votson je priznao pet seksualnih napada, ali poriče još četiri. Osuđen je na osam godina zatvora i doživotno će biti registrovan kao seksualni napasnik.

Kurir.rs/ Metro

Foto: Policija

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...