POTRESNA ISPOVEST RUSKE MANEKENKE KOJA JE GOLA SKOČILA SA 6. SPRATA U DUBAIJU: Stavio mi je nož pod grlo i hteo da me siluje, plašila sam se da će me ubiti! (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen YouTube/Россия 1

KONAČNO PROGOVORILA

POTRESNA ISPOVEST RUSKE MANEKENKE KOJA JE GOLA SKOČILA SA 6. SPRATA U DUBAIJU: Stavio mi je nož pod grlo i hteo da me siluje, plašila sam se da će me ubiti! (VIDEO, FOTO)

Planeta -

Jekatarina Stecjuk (22), prelepa ruska manekenka koja je odrobojala tri meseca u Dubaiju "zbog pokušaja ubistva" pošto je je navodno ranila Pakistana poslodavca koji je pokušao da je siluje i zatim gola skočila kroz prozor, vratila se u domovinu i u emisiji na prvom kanalu državne televizije detaljno opisala sve što je preživela od trenutka kada je iz Irkutska u Sibiru stigla u Dubai.

Katja je u emisiji "Direktna linija" (Прямой эфир) ispričala da joj je reviju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima ugovorila manekenska agencija.

S Pakistancem, poznatim lokalnim producentom, sastala se u hotelskoj sobi da dogovore detalje posla, ali razgovor je ubrzo pošao drugim tokom. Počeo je da je dodiruje i da je mazi po nogama.

foto: Printscreen YouTube/Россия 1

"Počeo je seksualno da me uznemirava, da mi dodiruje kolena. Sklonila sam mu ruku, a on je poludeo od besa", priča Katja i dodaje da je shvatila da mora da beži odatle.

Rekonstrukcija napana na Jekatarinu
Rekonstrukcija napana na Jekatarinufoto: Printscreen YouTube/Россия 1

"Pobegla sam u hodnik, ali zgrabio me je za kosu i vratio u sobu. Dohvatio je nož i pritisnuo me uza zid. Uhvatio me za vrat i počeo da me davi", detaljno je opisala događaj. Zatim ju je pod pretnjom nožem naterao da se skine.

Rekonstrukcija napada na Jekatarinu
Rekonstrukcija napada na Jekatarinufoto: Printscreen YouTube/Россия 1

"Strašno sam se plašila i to ne toliko da će me silovati, nego da će me ubiti", objasnila je Katja. Uspela je da mu se otrgne i u panici skočila kroz prozor. Preživela je samo zahvaljujući tome što je pala na tendu.

Ožiljci i uboji na Katjinim nogama
Ožiljci i uboji na Katjinim nogamafoto: Printscreen YouTube/Россия 1

Hitna pomoć je brzo reagovala i odvezla je u bolnicu. Tamo su utvrdili da je zadobila višestruke povrede kičme, na jednom mestu ju je i slomila. Dvaput su je operisali i ugradili joj titanijumsku pločicu u kičmu da bi mogla ponovo da hoda. Još se oporavljala od teških operacija kad se na vratima njene bolesničke sobe pojavila policija. Naime, nasilnik Pakistanac je prijavio da je ona njega pokušala da ubije!

foto: Printscreen YouTube/Россия 1

"Policija me jednostavno izvukla iz kreveta. Tad sam mogla da pomeram samo prste i vrat. Stavili su me u kolica, oduzeli mi mobilni telefon i odveli me u zatvor", priča Katja i dodaje da je optužba da je pokušala da ubije producenta čista laž.

foto: Printscreen YouTube/Россия 1

"To je laž. To je muslimanska zemlja, tamo zakon štiti muškarce", dodaje Katja.

foto: Printscreen YouTube/Россия 1

Lepa manekenka priznaje da je ceo angažman u Dohi bio "glupost, ludost" i da je sama odgovorna što je pošla u tu avanturu.

foto: Printscreen YouTube/Россия 1

"Devojke treba da budu obazrive da bi izbegle to što se meni desilo. Još mi se i posrećilo, moglo je da se završi mnogo gore", kaže ona.

Kurir.rs/Vesti.ru/Прямой эфир

Foto: Printscreen Россия 1/Прямой эфир

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track