NJEN ROĐAK JE NA BADNJE VEČE UBIO 9 ČLANOVA PORODICE:  Jeziva ispovest  Amerikanke kojoj je samo JEDNA STVAR pomogla da prebrodi tragediju (VIDEO)
Foto: YT Screenhot

surovo

NJEN ROĐAK JE NA BADNJE VEČE UBIO 9 ČLANOVA PORODICE: Jeziva ispovest Amerikanke kojoj je samo JEDNA STVAR pomogla da prebrodi tragediju (VIDEO)

Planeta -

Nedelju dana nakon što se razveo od supruge pomahnitali Brus Pardo (45) došao je u kuću svoje tazbine u predgrađu Los Anđelesa. Bilo je Badnje veče 2008. godine, tik pre ponoći, a on je bio maskiran u Deda Mraza. U torbi je nosio poluautomatsku pušku i još nekoliko manjih.

Kad su mu otvorili vrata počeo je besomučno da puca po kući. Prvo je u lice upucao 8-godišnju nećaku. Ona je začudo ostala živa. Kad bi potrošio svu municiju, nastavio je da puca iz drugog oružja.

Na kraju svog suludog čina unutrašnjost kuće polioje benzinom i zapalio tako da je izgorela do temelja. Ubio je devet članova nesrećne porodice, a troje ih je ranio.

Letisijs Juzefpolski je preživela masakr. Ubica je bio bivši muž njene sestre. Na porodično slavlje je došla sa suprugom i dvoje dece. "Kad je krenuo da puca, moj suprug je zaurlao 'zgrabi decu'. Ćerka je imala povredu lica, ali smo srećom uspeli da pobegnemo, mi i još nekoliko nećaka", ispričala je ona.

Letisija je te noći ostala bez oba roditelja, dve sestre, dva brata, dve zaove i nećaka koji je imao 17 godina.

"Jedna od stvari koja mi je pomogla u žalosti je svakako vera. Nisam mogla da dozvolim da me to zlo nadjača. Moji pokojni članovi porodice su mi pružili toliko ljubavi da to nisam smela da protraćim. Znam da bi oni želeli da budem srećna", ispričala je ova neverovatna žena. Zbog svoga supruga, dece, nećaka, kaže, morala je da krene dalje. Svi su morali krenuti dalje.

Život tada nije stao. Još postoji sreća, budućnost, ljubav. Svi se moramo fokusirati na pozitivno, a ne da se držate tog mraka. Nakon tragedije su ona i njezin suprug usvojili jednu od nećaka koja je ostala siroče. Leticija objašnjava da je zbog nje, a i ostalih morala na svom primeru pokazati da će sve biti dobro, da će se oporaviti i da se mora krenuti dalje.

Na pitanje živi li danas u strahu nakon brojnih vesti o pucnjavama u školama, na koncertima, ova hrabra žena kaže da spoljne događaje ne može kontrolisati, ali može pozitivno da utičati na svoju porodicu tako da živi spokojno.

Kurir.rs/100 posto

Foto: YT Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track