Najnovije vesti

POROŠENKO, PAZI LAVROV: Ukrajinski predsednik bežao od ruskih novinara pa uleteo u prvu prostoriju! Tamo ga je čekalo IZNENAĐENJE! (VIDEO)
Foto: EPA

maler

POROŠENKO, PAZI LAVROV: Ukrajinski predsednik bežao od ruskih novinara pa uleteo u prvu prostoriju! Tamo ga je čekalo IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Planeta
08:19h

Video-kanal Raptli objavio je snimak sa sednice Generalne skupštine UN, na kom je zabeleženo kako predsednik Ukrajine Petar Porošenko kritikuje ruske novinare i ulazi u prostoriju u kojoj se u tom trenutku nalazio ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov.

Novinari televizije Rusija 24 snimali su reportažu na marginama UN, gde se održava 73. Generalna skupština Ujedinjenih nacija, kada se tamo pojavio predsednik Ukrajine. Dopisnik televizije upitao je Porošenka o inicijativi koju promoviše za raspoređivanje mirovnih snaga UN u Donbasu. U tom trenutku predsednika su okružili drugi novinari.

Ne usporavajući, Porošenko je uzviknuo: "Ne nameravam da odgovaram na vaša pitanja, vi ste lažne vesti" i nestao iza vrata sale za sastanke, koja se nalazila pored prostorija ruske delegacije.

Neki mediji tvrde da je ukrajinski predsednik greškom ušao u prostoriju ruske delegacije u UN, odakle je izašao nakon 15 sekundi. Kada su ruskom ministru spoljnih poslova Sergeju Lavrovu rekli da je Porošenko umalo ušao u njegov kabinet, on se našalio: "Verovatno ga je pomešao sa toaletom".

Kurir.rs/Sputnjik

Foto: EPA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...