JEZIV SLUČAJ! MAJKA ZNALA DA JOJ DEČKO SILUJE ĆERKU (10) GODINAMA: Devojčica je zatrudnela, a njegova odbrana je bila užasavajuća (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

majka iz pakla

JEZIV SLUČAJ! MAJKA ZNALA DA JOJ DEČKO SILUJE ĆERKU (10) GODINAMA: Devojčica je zatrudnela, a njegova odbrana je bila užasavajuća (VIDEO)

Planeta -

Jedna majka (33) iz Indijane priznala je na sudu da je znala da je njen dečko godinama silovao njenu ćerku što je rezultiralo i devojčicinom trudnoćom.

Ona se izjasnila krivom pred sudom za pomaganje zločincu u zlostavljanju deteta i za zanemarivanje deteta.

Rekla je da je znala da je Nikolas Dion Treš silovao njenu ćerku od kako je imala osam godina. Njena ćerka je zatrudnela zbog toga sa 10 godina.

Treš je u četvrtak osuđen na 160 godina zatvora za 10 tačaka optužnice za seksualno zlostavljanje deteta.

On je međutim ostao pri tvrdnji da je nevin i čak optužio devojčicinu majku da je iskoristila njegovu spermu i veštački oplodila ćerku.

Međutim, ona je svedočila protiv njega u dogovoru sa tužiocima i prihvatila kaznu od 20 godina zatvora uz mogućnost smanjenja na pet.

Devojčica, sada 12-godišnjakinja, rodila je dečaka u septembru prošle godine.

Dete je dato na usvajanje. Devojčicina majka je terala ćerku da laže i da kaže da je otac njene bebe bio neki dečak iz škole. Sada je ipak priznala da je sve vreme znala za zlostavljanje i da ništa nije učinila kako bi ga zaustavila.

Devojčica je data na brigu hraniteljskoj porodici.

Kurir.rs/Foks njuz Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track