JEZIV ISKAZ ŽENE KOJA JE KOMŠINICI RASEKLA UTROBU I UKRALA BEBU: Rekao je da će me ostaviti ako ne STVORIM dete! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

ZLOČIN KOJI JE POTRESAO SVET

JEZIV ISKAZ ŽENE KOJA JE KOMŠINICI RASEKLA UTROBU I UKRALA BEBU: Rekao je da će me ostaviti ako ne STVORIM dete! (VIDEO)

Planeta -

Žena koja je u gradu Fargu u Severnoj Dakoti ubila komšinicu tako što joj je rasekla stomak i izvadila bebu iz utrobe, izjavila je na suđenju da je partner vršio pritisak na nju da "stvori bebu" pošto je shvatio da je lagala da je u drugom stanju.

Bruk Kruz je rekla da je glumila trudnoću da je Vilijam Houn ne bi ostavio. Početkom avgusta rekao joj je da ne veruje da je trudna i da mora da "stvori bebu", što je ona, prema sopstvenim rečima, protumačila kao ultimatum. "Za mene je to značilo da treba da stvorim dete kako znam i umem" rekla je ona.

Ona je izjavila da je gurnula Savanu Grejvind (22), koja je udarila glavom u lavabo i onesvestila se. Tada je Kruz uzela nož, rasekla joj stomak i izvadila bebu.

Savana Grejvind (22) bila je u osmom mesecu trudnoće, kada je u avgustu 2017. godine, nestala iz svog doma. Njeni roditelji i uspaničeni dečko Ešton Mateni podigli su uzbunu, navode lokalni mediji.

Komšija tridesetosmogodišnje Bruk Kruz je pozvao policiju i prijavio da je čuo plač bebe iz njene kuće.

Kada su policajci stigli, pronašli su novorođenče za koje su posumnjali da je Savanino dete. Kruz je tvrdila da je njeno.

Nekoliko dana kasnije, žrtva je pronađena kako pluta u reci umotana u plastičnu kesu u Severnoj Dakoti.

Muškarac je vezao konopac trudnici oko vrata, dok joj je njegova devojka napravila rez na stomaku i izvadila bebu, navodi sud.

Vilijam Hoen (32) optužen je za ubistvo sa predumišljajem, jer je naveo Kruzovu da počini zločin. Njegova odbrana tvrdi da nije znao da će je ona ubiti.

Bruk Kruz je osuđena na doživotnu robiju.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track