FRANCUSKA ZGROŽENA, PREDSEDNIK JE PRETERAO! Makron se slikao s bivšim robijašem i polugolim momkom koji pokazuje SREDNJI PRST i razbesneo naciju! (VIDEO)
Foto: AP

POSLE TABADŽIJE - ROBIJAŠ I SREDNJI PRST

FRANCUSKA ZGROŽENA, PREDSEDNIK JE PRETERAO! Makron se slikao s bivšim robijašem i polugolim momkom koji pokazuje SREDNJI PRST i razbesneo naciju! (VIDEO)

Planeta -

Francuski predsednik Emanuel Makron ponovo se našao na udaru kritika, ovoga puta zbog fotografije na kojoj, sa širokim osmehom na licu, pozira između dva mladića tokom posete francuskim Karibima, pri čemu jedan od tinejdžera - bez majice i spuštenih pantalona - pokazuje srednji prst, a drugi je, po sopstvenom priznanju, bivši robijaš!

Drugi mladić na fotografiji, koja je napravljena proteklog vikenda kada je Makron ušao u njegovu kuću obilazeći karipsko ostrvo Sen-Marten, bivši je robijaš.

Makron je u nedelju izjavio da je bivšeg robijaša upoznao prilikom neplaniranog obilaska radova na obnovi ostrva, godinu dana nakon uragana Irma.

1 / 6 Foto: AP

"Volim svu decu (Francuske) Republike, bez obzira na njihove greške", poručio je francuski predsednik.

Fotografiju je jedan od mladića objavio na društvenim mrežama, a danas Pariz bruji o tome.

Ogorčenje zbog te fotografije naročito izražavaju desničarski političari. Tako je liderka krajnje desnice Marin le Pen na Tviteru napisala da je tako nešto "neoprostivo" i da "Francuska zaslužuje bolje od toga".

Kurir.rs/Tanjug

Foto: EPA, Printscreen Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track