MONSTRUM! Doktor koji je ubio devojku kad je stavio kokain na penis radio je to i ranije! Jedna se DVAPUT SLUPALA KOLIMA ne znajući da ju je drogirao tokom seksa!
Foto: Ameos Hospital Halberstadt/arhivska fotografija

SAZNALO SE NA SUĐENJU

MONSTRUM! Doktor koji je ubio devojku kad je stavio kokain na penis radio je to i ranije! Jedna se DVAPUT SLUPALA KOLIMA ne znajući da ju je drogirao tokom seksa!

Planeta -

Na suđenju doktoru Andreasu Davidu Niderbihleru (42), koji odgovara pred sudom u Magdeburgu u Nemačkoj zato što je frizerka Ivon M. (38) umrla od predoziranja kokainom koji je stavio na penis pre oralnog seksa a da joj nije rekao, isplivalo je da ona nije jedina koju je ovaj monstrum drogirao da bi ispao super baja u krevetu!

On je i u odnosima s drugim ženama radio istu stvar i prolazio nekažnjeno jer žrtve pojma nisu imale da su drogirane i da im se zato dešavaju čudne stvari.

Jedna od njegovih partnerki čak se dvaput slupala autom posle seksa s njim, potpuno nesvesna da je konzumirala kokain. Druga je izgubila svest, a kad se povratila, dobila je tikove od kojih pati i dan danas.

Ovaj monstrum otkriven je kad je Ivon M. tokom oralnog seksa sa njim počela ubrzano da diše, a zatim se onesvestila i preminula. Autopsija je otkrila da se predozirala kokainom za koji nije ni znala da ga je unela. Njeni prijatelji kažu da je dugo bila u vezi s Niderbihlerom i da mu je slepo verovala.

"Ivon je htela da ostavi muža zbog Niderbihlera. On je za nju bioi kao Kristijan Grej iz '50 nijansi sivog'", ispričala je na sudu jedna njena prijateljica. Ivon i Niderbihler su se upoznali na jednom sajtu i njihova seksualna veza je bila dobrovoljna, ali ona nije znala da je on drogira.

foto: Printscreen YouTube

Pored optužbi za teške povrede sa smrtnim ishodom, Niderbihler se tereti za stavljanje kokaina na vrh penisa pre oralnog, vaginalnog i analnog seksa sa nekoliko drugih žena, kao i za stavljanje droge u čaše šampanjca pre odnosa sa svojim partnerkama, a bez njihovog znanja.

Glavna tužiteljka Eva Vogel rekla je sudu da je ovaj hirurg drogirao žene da bi se povinovale njegovim seksualnim željama.

"Davao im je kokain da bi slobodno nastavio sa seksom", kaže ona.

Niderbihler se još nije lično oglasio, a njegov advokat Olaf Šreder izjavio je da je smrt Ivone M. bila "neželjena".

Kurir.rs/The Sun

Foto: Ameos Hospital Halberstadt

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track