KANIBALI ZGROZILI SVET! ALEKSANDROVU GLAVU POLICIJA NAŠLA U RERNI Devojčica (12): Pojeli smo mozak jer nije bilo ničeg drugog za jelo! (UZNEMIRUJUĆE)
Foto: Printscreen/ Youtube

DELOVI TELA RASUTI PO KUĆI

KANIBALI ZGROZILI SVET! ALEKSANDROVU GLAVU POLICIJA NAŠLA U RERNI Devojčica (12): Pojeli smo mozak jer nije bilo ničeg drugog za jelo! (UZNEMIRUJUĆE)

Planeta -

Novi slučaj kanibalizma potresao je Rusiju, kada su u mestu Novinki, nedaleko od Sankt Peterburga uhašeni pedofil kanibal (22) i devojčica od 12 godina.

Oni su optuženi su za ubistvo Aleksandara Popoviča (21), čije su telo potom isekli na komade i pojeli mu mozak.

Žrtva, Aleksandar Popovič
Žrtva, Aleksandar Popovičfoto: Printscreen/ Vkonakte

Muškarac je osumnjičen i za silovanje devojčice, koja je takođe optužena za učešće u ubistvu i komadanju tela.

Neimenovani par navodno je "skuvao mozak" Aleksandra Popoviča, a njegova odsečena glava pronađena je u rerni u kući u selu Novinka, gde je žrtva živela.

Oni su navodno policiji tokom saslušanja rekli da su pojeli mozak žrtve jer u kući nije bilo ničeg drugog za jelo.

Komšije su videle dim u kuhinji i odmah pozvali policiju Aleksandrovog brata i policiju.

foto: Printscreen/ Youtube

"Ušao sam u kuću kroz prozor i video da je sve ispreturano, da su neke stvari odnete, a onda sam video beli čaršav koji se natapao krvlju. Samo sam izleteo napolje, molio sam boga da to nije moj brat", rekao je Aleksandrov brat. On je potom uz pomoć komšija razvalio vrata i tada su mu se obistinile najgore sumnje.

Šokantni video objavila je ruska istražna komisija i na njemu se vidi neuredan krvavi stan u prizemlju i kao i delovi tela žrtve pokriveni belom odećom.

foto: Printscreen/ Youtube

Devojčica je 10 dana pre brutalnog zločina pobegla iz svoje kuće u Sočiju da bi bila sa mladićem, a pretpostavlja se da su se upoznali preko interneta. Ipak, njihova povezanost sa žrtvom nije otkrivena.

Mladić je zadržan u pritvoru i preti mu 15 godina robije zbog ubistva i seksualnog opštenja sa maloletnim licem, dok maloletna devojčica po zakonu ne može krivično da odgovara i predata je Centru za socijalni rad.

Upozoravamo čitaoce da je snimak UZNEMIRUJUĆI

Kurir.rs/ Miror

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja