MUŽ PARAZIT BRUTALNO UBIO SUPRUGU: Ključni detalj braka je i pre toga svima pao u oči (VIDEO)
Foto: Facebook

surovo

MUŽ PARAZIT BRUTALNO UBIO SUPRUGU: Ključni detalj braka je i pre toga svima pao u oči (VIDEO)

Planeta -

Američka policija istražuje da li je Dejvid Trons ubio svoju suprugu Šanti Kuper-Trons jer je saznala da ju je lagao da je bogat.

Naime, Trons se predstavljao kao milioner i upravo mu je to pomoglo da zavede Šanti, a ubio ju je u kadi i pozvao policiju rekavši da je reč o nesrećnom slučaju.

U istrazi smrti bogatstvo je glavna tema razgovora. Žena je bila vlasnica uspešne konsultantske firme, dok je Trons otkako su se upoznali na internetu tvrdio kako je milioner.

“Dejv je činio stvari koje su je izluđivale kada je reč o novcu. Uvek je pričao kako ima gomilu novca, ali nikada ona nije mogla da shvati zašto je toliki škrtac,” izjavila je prijateljica žrtve Melisa Burzinski koja je istakla da se čudno ponašao kada je trebao da plati hranu.

Ni komšije baš nisu znali od čega Trons živi. Jedan je mislio kako radi u prodaji, a drugi je smatrao kako Kuper-Tronsova bila ta koja zarađuje za porodicu.

Drugi su utvrdili kako je Trons najčešće bio kod kuće, nadgledajući renoviranje njihove kuće. Otac žrtve Kišian Matani rekao je detektivima kako je on mislio da je Trons nasledio između 4 i 6 miliona dolara od oca i kako mu je to rekla njegova ćerka.

Očuh žrtve, Norman Dou izjavio se kako se njemu činilo da je ona bila ta koja je plaćala sve. A kada je njena majka bila na samrti u decembru 2016. godine, Šanti ga je pitala o životnom osiguranju svoje majke, navodi se u izjavi očuha za policiju. Dou smatra kako je Trons bio taj koji je bio zainteresovan za novac.

“To je bio samo moj osećaj,” rekao je Dou. “Tvrdio je kako ima milione, ali Šanti je kupovala sve”.

Policiji je sumnjivo bilo Tronsovo lažno plakanje kao i njegova priča kako mu je supruga umrla. Naime, iako je autopsija pokazala kako je umrla od gušenja i udarca u glavu Trons je tvrdio kako se ona spotakla i pala pokušavajućvi da uđe u kadu. Policiji je isto tako bilo sumnjivo što su i kada i telo bili suvi po njihovom dolasku u kuću.

“Zdrav razum će vam reći ako izvučete ženu iz kade u kojoj je voda u 15 sati i pozovete policiju u roku od 6 minuta kako će sve biti mokro kada policija stigne tri minuta kasnije,” upitala je detektivka Tereza Sprag Tronsa koji se pravio kao da ne zna o čemu je reč i kako je kada i telo moglo biti suvo.

Zbog velike količine dokaza policija je podigla optužnicu za ubistvo protiv Dejvida Tronsa.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track