POBIO DRUGOVE I PROFESORE ZBOG SVAĐE SA DEVOJKOM? ISPLIVALI DETALJI O UBICI SA KRIMA: Bio je odbačen zbog siromaštva i SIROTINJSKE ODEĆE! (VIDEO)
Foto: AP, Printscreen

IZVRŠIO SAMOUBISTVO

POBIO DRUGOVE I PROFESORE ZBOG SVAĐE SA DEVOJKOM? ISPLIVALI DETALJI O UBICI SA KRIMA: Bio je odbačen zbog siromaštva i SIROTINJSKE ODEĆE! (VIDEO)

Planeta -

Vladislav Rosljakov (18) koji je ubio 21 osobu na fakultetu na Krimu, a potom izvršio samoubistvo, pre mesec dana prošao je sve medicinske preglede, uključujući i psihijatrijski i dobio je dozvolu za posedovanje oružja.

Ubrzo je kupio pušku kalibra 12, a svega nekoliko dana pre masakra, snimljen je kako kupuje veliku količinu municije.

Mladić je "odrastao u prilično siromašnoj porodici". Njegovi roditelji su se nedavno razveli i on je živeo sa majkom, koja je inače medicinska sestra. Navodno je pripadnica Jehovinih svedoka, koji su zabranjeni u Rusiji jer se smatra da su "ekstremistička" organizacija.

Neki njegovi drugovi iz škole su rekli da je on bio nekomunikativan i miran, dok su drugi rekli da je bio opsednut ubistvima i serijskim i masovnim ubicama.

Prema rečima nekih od njih on doskora nije imao vezu, a nedavno se posvađao sa svojom devojkom, sa kojom je bio viđen u danima pre napada.

"Vlad u ponedeljak nije bio na koledžu. Možda se posvađao sa svojom prvom devojkom ikada? I bio je toliko uznemiren što je propustio jedan dan - a onda odlučio da kazni ceo svet zbog njegovog neuspeha sa devojkom?", rekao je on.

Prema drugoj verziji dečak je bio "odbačen" zbog ponižavajućeg "siromaštva" njegove porodice i njegove "sirotinjske odeće".

Vlasti sada pregledavaju šta je objavljivao na društvenim mrežama, ali im to nije lako, jer je njegov profil zaključan i samo njegovi prijatelji, kojih nije imao mnogo, mogli su da vide njegove objave.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track