RASKOMADAO DEVOJČICU I POBACAO DELOVE TELA U KANALIZACIJU: Kiril (16) prešao 6.500 kilometara da bi video Kristinu (16) koju je upoznao na internetu, a onda je usledio ŠOK! (VIDEO)
Foto: Printscreen YT

UŽAS

RASKOMADAO DEVOJČICU I POBACAO DELOVE TELA U KANALIZACIJU: Kiril (16) prešao 6.500 kilometara da bi video Kristinu (16) koju je upoznao na internetu, a onda je usledio ŠOK! (VIDEO)

Planeta -

Kiril Volski (16) je preleteo 6.500 kilometaraa kako bi se video sa devojkom (16) koju je upoznao preko interneta, a kada ga je odbila, ubio je i raskomadao.

Kristina Hamrajeva vodila se kao nestala od avgusta meseca dok policija nije otkrila jezivu sudbinu tinejdžerke. Kiril je priznao zločin kada je pao na detektoru laži. Rekoa je da je iskasapio Kristinu, a delove njenog tela pobacao po kontejnerima i u kanalizaciju.

Kada je odlučio da je upozna rekao je Kristini da će u avgustu da dođe sa majkom na svadbu rođaka i da mogu tada da se vide,a na šta je ne sluteći ništa Kristina pristala.

On je svu ušteđevinu potrošio na avionsku kartu do Moskeve, a majci je rekao da ide kod školskog druga i da će biti kod njega i njegove bake.

Kristina i Kiril su se videli nekoliko puta, ali je on bio nezadovoljan što ne provodi više vremena sa njim. Čak je rekao Kristini da će posle odsluženja vojnog roka oženiti njom, međutim ona ga je odbila.

Tinejdžer je tada nesrećnu devojku izbo na smrt u stanu, koji je iznajmio u Moskvi, saznaje se iz policijskih izvora. Zatim je raskomadao telo, a delove razbacao na različitim mestima. Posle zločina otišao je kod rođaka, koji su mu pomogli da se vrati kući.

Kirilova majka rekla je da je u video-razgovoru primetila da je plakao. U početku je poricao zločin, ali je priznao nakon što je podvrgnut detektoru laži.

Policiji je rekao gde je ostavio ostake, ali do sada nisu nađeni. Njegova majka kaže da treba da bude "kažnjen" zbog počinjenog zločina.

Kurir.rs/Metro

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja