PRIČA O LOPOVU KOJI LIČI NA ROSA IZ PRIJATELJA DOBILA NASTAVAK: Jedna majka je uverena da je kradljivac njen izgubljeni sin! (FOTO)
Foto: Facebook/Printscreen

traži ga godinama

PRIČA O LOPOVU KOJI LIČI NA ROSA IZ PRIJATELJA DOBILA NASTAVAK: Jedna majka je uverena da je kradljivac njen izgubljeni sin! (FOTO)

Planeta -

Slučaj lopova, koji liči na Rosa iz serije "Prijatelji", dobio je neočekivani nastavak jer se javila žena koja tvrdi da je prepoznala pljačkaša i da je to njen davno izgubljeni sin.

Naime, frizerka i kozmetičarka Suzan Troubridž (58) videla je fotografiju kradljivca i nazvala policiju i rekla im da veruje da je to njen usvojeni sin.

Pošto liči na glumca Dejvida Švimera (51) završio je na internetu.

Naime, Suzanin sin Pol je nestao 2007. godine.

"Nazovite to majčinim instinktom ili šta već, ali sam 100 posto sigurna da je to on. To su njegove oči i na taj način mu kosa pada. Ovo je prva njegova fotografija koju sam videla u poslednjih 11 godina i neverovatna je", kaže.

Suzan ima troje dece, a petoro ih je usvojila. Pola je poslednji put videla dve nedelje pre nestanka. Tada ga je otpratila na aerodrom jer je išao na odmor na Barbados, a posle toga se više nije vratio. Kozmetičarka misli da je tamo upao u loše društvo.

Pola je usvojila kada je imao devet godina. Tada je, kako tvrdi, patio od šizofrenije.

"Navikla sam se na to da se neće vratiti, a onda odjednom dobijem poruke o njemu i sve mi se vratilo", rekla je Suzan koja želi da zna da li je njen izgubljeni sin živ. Zaklela se da neće prestati da ga traži.

Policija iz Blekpula je potvrdila da su identifikovali muškarca, ali neće javno reći njegovo ime.

Podsetimo, prvo je radnica iz opljačkanog supermarketa rekla policiji da je Ros iz "Prijatelja" pljačkaš. Nakon toga se i sam glumac jednim snimkom, a rekao je da je u vreme pljačke bio u SAD-u.

Počele su da kruže teorije da ima zlog brata blizanca, a Tviter je bio preplavljen šalama na njegov račun.

Kurir.rs/The Sun Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track