RUS BESOMUČNO TUKAO STARICU (88), A ONDA SE POJAVIO SPASILAC: Šutnuo nasilnika u glavu, pa sad mora da plati kaznu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

STRAŠNO

RUS BESOMUČNO TUKAO STARICU (88), A ONDA SE POJAVIO SPASILAC: Šutnuo nasilnika u glavu, pa sad mora da plati kaznu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Jedan Rus video je kako muškarac besomučno tuče staricu (88), pa je odlučio da joj priskoči u pomoć i pri tom sve snimi.

Međutim, posle je i on loše prošao.

Leonid Šepel je hodajući ka napadaču, snimio kamerom nekoliko trenutaka na kojima se vidi kako žena leži sa licem gurnutim u zemlju. Sve vreme snimajući, on je šutnuo napadača nekoliko puta u lice.

"Hajde, tuci se sa mnom!", vikao je Šepel, ali mu ovaj nije uzvraćao, već se savijao na zemlji.

Starica Klara Melamed se zahvalila svom spasiocu, koji je zatim pozvao hitnu pomoć, a lekari su utvrdili da je doživela nekoliko preloma kostiju. Da joj ovaj Rus nije pritrčao u pomoć, situacija bi bila mnogo gora.

Međutim, na kraju je spasilac kažnjen jer je šutnuo napadača u lice i moraće da plati 5.000 rubalja, što je oko 60 evra. Problem je bio u tome što je napravio snimak i objavio ga, pa ga je napadač prijavio policiji.

Kako su preneli lokalni mediji, napadač star 32 godine je bio pijan i upao je u pogrešan stan. Misleći da je žena koja tu stanuje - uljez, on ju je izvukao iz njenog stana i izbacio na ulicu gde ju je pretukao.

On je u pritvoru, a policija istražuje slučaj. Što se tiče Šepela, on je rekao da mu ne smeta da plati kaznu.

"Ne kajem se ni zbog čega. Klarin život i zdravlje su mnogo važniji od novca", rekao je on.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja