PRIZOR KOJI JE ODUŠEVIO SVET! Predsednik Finske došao da sluša predavanje svoje supruge, a kad nije bilo mesta - SNAŠAO SE OVAKO!  (FOTO)
Foto: Tviter

svaka čast

PRIZOR KOJI JE ODUŠEVIO SVET! Predsednik Finske došao da sluša predavanje svoje supruge, a kad nije bilo mesta - SNAŠAO SE OVAKO! (FOTO)

Planeta -

Predsednik Finske Sauli Niniste otišao je početkom ovog meseca na sajam knjiga u finski grad Turku kako bi poslušao govor svoje supruge Jeni Hauko.

Medutim, kako prenosi portal Klix.ba, nije bilo slobodnih stolica, pa je predsednik seo na stepenice, a fotografija na kojoj je to zabeleženo ubrzo je postala viralna.

Korisnici društvenih mreža oduševljeni su njegovom gestom, a mnogi su prokomentarisali kako je to moguće jedino u Finskoj.

Predsednik je na Tviteru napisao kako mu je bilo veoma ugodno na stepenicama te da je imao mogućnost da u svakom trenutku ustane i ode, ali to nije učinio čime je poručio da je govor njegove žene bio veoma zanimljiv.

Mediji su ranije pisali da je predsednik Finske u aprilu ove godine bio u službenoj poseti Hrvatskoj, a da se kući vratio avionom lou kost kompanije Norvidžan i sedeo je u ekonomskoj klasi.

Prema pisanju finskih medija Sauli Niniste inače putuje biznis klasom, ali od Splita do Helsinkija nije bilo te mogućnosti pa je putovao kao svi ostali.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track