ŽIVI ŠTIT NIJE SPASAO PLJAČKAŠE: Upali u lutriju, vukli  ljude kroz ceo grad, POLICIJA TAOCE SPASLA TAJNIM SIGNALOM (VIDEO)
Foto: Screenshot

NEVIĐENO

ŽIVI ŠTIT NIJE SPASAO PLJAČKAŠE: Upali u lutriju, vukli ljude kroz ceo grad, POLICIJA TAOCE SPASLA TAJNIM SIGNALOM (VIDEO)

Planeta -

Naoružani pljačkaši u Brazilu iskoristili su dvadeset petoro talaca kao "živi štit", pošto je policija osujetila pokušaj upada u lutriju.

U napetoj situaciji, preplašeni taoci primorani su da formiraju barijeru oko napadača, pre nego što su pobegli iz prostorije ščućureni unutar zaštitnog prstena, ispaljujući metke upozorenja dok su odlazili.

Incident je trajao preko tri sata u subotu popodne. Žrtve su bile primorane da drže ruke vezane i vuku se po ulicama Manausa, glavnog grada u oblasti Amazona.

Talačka situacija se okončala sa četiri mrtva počinioca i jednim uhapšenim, pošto je policija postavila zasedu.

Neverovatna je činjenica da su svi taoci ostali nepovređeni, bacivši se na zemlju i sklonivši se iza vozila, dok su naoružani gangsteri razmenjivali vatru sa pripadnicima elitne jedinice, koji su ih pratili u stopu, i taktički raspoređenih strelaca po okolnim zgradama.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track