ZAKASNIO JE NA FATALNI INDONEŽANSKI LET U KOME JE POGINULO 189 PUTNIKA: Kada je čuo za tragediju PLAKAO JE, ALI NE OD SREĆE (VIDEO)
Foto: Tviter video screenshot

sreća

ZAKASNIO JE NA FATALNI INDONEŽANSKI LET U KOME JE POGINULO 189 PUTNIKA: Kada je čuo za tragediju PLAKAO JE, ALI NE OD SREĆE (VIDEO)

Planeta -

Funkcioner u indonežanskom Ministarstvu finansija danas je najsrećniji čovek na svetu jer je za dlaku izbegao da se nađe u avionu Boing 737 "Lajon era" koji se srušio u more.

Soni Setiavan zaglavio se u saobraćaju i zakasnio je na let koji se nekoliko trenutaka nakon poletanja iz Džakarte srušio u Javansko more, prenosi Dejli mejl.

Setiavan, funkcioner u Ministarstvu finansija u Indoneziji, trebalo je da bude među 189 putnika i članova posade na letelici JT 610 koji je u ponedeljak rano ujutro poleteo iz Džakarte.

Međutim on je zbog gužve u saobraćaju u kojoj je proveo sate, propusti let.

Setiavan je kasnije poleteo za Palkanpinang drugim avionom. Nakon što je bezbedno sleteo na aerodrom, okružili su ga novinari.

"Obično na aerodrom stigne oko 3 sata ujutru, ali sam danas stigao posle 6. Kada sam čuo za nesreću, plakao sam. Tamo su bile i moje kolege i prijatelji", izjavio je on.

On je trebalo da bude u avionu sa najmanje 23 svojih kolega, ali na njegovu sreću, nije stigao na let. Ubrzo nakon poletanja, avion je nestao sa radara i srušio se u more.

Istražitelji ne veruju da će pronaći preživele.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track