SIN JOJ JE OTET KAD JE BIO BEBA: Posle 30 paklenih godina saznala se istina, a evo kako je reagovala kad ga je ponovo ugledala (VIDEO)
Foto: AP

priča sa srećnim krajem

SIN JOJ JE OTET KAD JE BIO BEBA: Posle 30 paklenih godina saznala se istina, a evo kako je reagovala kad ga je ponovo ugledala (VIDEO)

Planeta -

Linet Men-Luis je 1987. godine ostala bez sina, Džermejna Mena, kada ga je kidnapovao otac.

Dečak je tada imao 22 meseca i trebalo je da ide u Toronto u posetu ocu. Međutim, otac Alan je posetu iskoristio da pobegne sa sinom i više se nikad nikome ne javi.

foto: Youtube/Printscreen

Posle 30 godina potrage, policajci su javili Linet da su joj pronašli sina.

Ona je pred novinarima opisala kako je izgledao njen ponovni susret sa sinom.

"Reči: 'Vaš sin je živ, pronašli smo ga', to oduzima dah. Kada sam ga ugledala rekla sam: 'O, moj Bože, moja beba', a on mi je odgovorio: 'Mama, imaš moje oči', nakon čega me je zagrlio i poljubio i tako smo ostali neko vreme", ispričala je.

foto: AP

Ona je navela da je "istrpela mnoge teške dane" u protekle tri decenije, pa se zahvalila Društvu nestale dece Kanade i zvaničnicima SAD što su je ponovo spojili sa njenim sinom koji sada ima 33 godine.

"Želim da ohrabrim druge porodice koje tragaju za svojom decom i najbližima da nikada, nikada ne gube nadu da će ih pronaći. Dokaz sam da i nakon 31 godine patnje, 31 duge godine, osoba nikada ne treba da se preda. Budite strpljivi, snažni i verujte da je sve moguće", rekla je Men-Luisova.

foto: AP

"Džermejn Men je živeo sa svojim ocem Alanom Menom pod lažnim imenom, a upravo njegov otac je osumnjičen da ga je kidnapovao 1987. godine kada nije imao ni dve godine", rekli su iz policije i dodali da se to dogodilo posle posete koju je naložio sud kao i da je muškarac kasnije detetu rekao da mu je majka preminula.

Alan Men (66) uhapšen je u petak u Konektikatu, gde je živeo predstavljajući se kao Hajli Randolf DeSuza. Policajci su ga pronašli nakon što su primili više od 200 dojava građana SAD, ali i Toronta. Sumnja se da je Men iskoristio lažne izvode iz matičnih knjiga rođenih da bi kreirao nove identitete za sebe i sina. Zvaničnici su potvrdili da je prevara otkrivena nakon što je ponovo pregledan zahtev za iznajmljivanje smeštaja koji je muškarac podneo i tom prilikom je utvrđeno da su izvodi falsifikovani.

Očekuje se da će biti izručen Kanadi gde ga čekaju i druge optužbe.

Kurir.rs/Mirror Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja