GODINAMA JE SKRIVAO GDE JE ZAKOPAO UBIJENU SUPRUGU: Amerikanac popustio kada su mu ponudili mogućnost da se IGRA (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

bizarno

GODINAMA JE SKRIVAO GDE JE ZAKOPAO UBIJENU SUPRUGU: Amerikanac popustio kada su mu ponudili mogućnost da se IGRA (VIDEO)

Planeta -

Nakon što 2011. osuđen za ubistvo žene, Daglas Stjuart je ponudio da u zamenu za Xbox konzolu za igranje otkrije lokaciju gde je sakrio mrtvo telo svoje žene Venus, kako bi mogao da se igrati u zatvoru.

Kako piše Miror, policija nikada nije uspela da pronađe telo ubijene žene, ali Stjuart je 2011. osuđen na kaznu zatvora i sada se nalazi u specijalizovanoj stambenoj jedinici u američkom zatvoru u Mičigenu gde zatvorenici imaju pravo da u slobodno vreme koristi konzole za igranje

Prošle nedelje, Stjuart je odveo istražitelje u šumovito područje u Vakešma Tounšip u Kalamazuu. Lokacija je bila blizu mestu ubistva koje se dogodilo kod kuće roditelja njegove žene Venus.

Na lokaciji, istražitelji su pronašli plavu ceradu i Venusino telo koje je bilo zakopano u rupi dubokoj oko 150 centimetara. Telo je trenutno na identifikaciji.

Tužilac Džon Mekdonou je rekao da Stjuart nije pokazao nikakve emocije, već je samo istražitelje hladno odveo do mesta gde se nalazilo telo njegove bivše žene.

Iako je nakon nestanka Venus policija mnoštvo puta pretražila područje, nikada nije pregledala baš to specifično mesto gde ih je Stjuart odveo.

Venus je nestala 26. aprila 2010. iz kuće svojih roditelja u Kolon Taunšipu, gde se preselila nakon što je napustila Stjuarta.

Tokom suđenja, tužioci su rekli da je Stjuart namamio Venus do poštanskog sandučića sa izgovorom da je dobila paket. Venus je izašla napolje i nikada više nije viđena živa.

Prema rečima tužioca, Xbox neće biti spojen na internet. U zatvoru će oko 140 zatvorenika imati pristup korišćenim i doniranim konzolama, a dnevno će moći 30 minuta igrati nenasilne sportske igare.

Već su bili u procesu nabavke konzole, ali su ga ubrzali kako bi pomogli žrtvinoj porodici.

Kurir.rs/Net.hr

Foto: YT Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja