UŽAS! KUPIO DRUGARICI KONOPAC I POMOGAO JOJ DA SE UBIJE: Pored tela pronađena poslednja poruka (VIDEO)
Foto: Printscreen

NAGODIO SE

UŽAS! KUPIO DRUGARICI KONOPAC I POMOGAO JOJ DA SE UBIJE: Pored tela pronađena poslednja poruka (VIDEO)

Planeta -

Tajrel Przicen (19) prihvatio je dogovor o priznavanju krivice kada se radi o smrti njegove prijateljice Čandre Braun, čije je telo pronađeno kako visi obešeno o drvo u kanjonu jezera Mapl.

Kako se navodi, Tajler je u početku bio optužen za ubistvo, ali je sporazumom o priznavanju krivice, njemu skraćena optužnica za ubistvo deteta i snimanje dečije pornografije. Takođe, njemu je sa tereta sklonjena i optužnica za neprijavljivanje zločina.

Istragom je utvrđeno da je pokojna devojčica danima pre smrti istraživala metode samoubistva pre nego što je sebi oduzela život u maju 2017. godine. Tajler je tom prilikom snimio desetominutni video snimak koji je završio sa rečima:

"Pretpostavljam da ću ovo sad ostaviti ovde", aludirajući na telefon Braunove. Kako je istraga pokazala, on je bio taj koji je kupio konopac.

Pored tela preminule je pronađena i poruka u kojoj je svojeručno napisala da onaj koji je pronađe, pogleda njen telefon i video snimak koji je na njemu.

Prilikom priznavanja krivice, na pitanje zašto je pomagao pokojnici, on je rekao da je suicidan, kao i da je želeo da vidi šta je to kroz šta i sam želi da prođe.

Prema navodima, on će biti osuđen na minimalnu kaznu koja iznosi pet godina.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track