MAJKA MASAKRIRALA ROĐENU DECU: Upucala u glavu sina (18) i ćerku (16) na spavanju, najmlađa ćerka (14) joj OTELA PIŠTOLJ! (VIDEO)
Foto: Šerif okruga Okmalgi

KRVOPROLIĆE NA SPAVANJU

MAJKA MASAKRIRALA ROĐENU DECU: Upucala u glavu sina (18) i ćerku (16) na spavanju, najmlađa ćerka (14) joj OTELA PIŠTOLJ! (VIDEO)

Planeta -

Ejmi Hol (38), Amerikanka iz Oklahome, masakrirala je rođenu decu i to na spavanju, a zapanjenim policajcima je mirno ispričala detalje krvoprolića.

Ona je krvavi pir započela oko šest ujutro u četvrtak, 1. novembra.

Ejmi je kazala policajcima da je prvo ušla u sobu svog sina, Kejsona Tolivera (18). Mladić je spavao, a majka mu je pucala u glavu. Kejson je na mestu umro. Njegov drugar koji je prespavao kod njega skočio je i sakrio se, pa je preživeo. Ejmi kaže da njega nije ni htela da ubije, samo svoju decu.

Zatim je zaređala po kući i ušla kod starije ćerke (16), koja je takođe spavala. I njoj je pucala u glavu. Devojčica je preživela, ali je u kritičnom stanju. Lekari se bore za njen život već treći dan i nisu sigurni da će je spasti.

Onda se okrenula da ubije mlađu ćerku (14), ali devojčica je, na sreću, već bila budna i uletela je u kupatilo i zaključala se. Ejmi kaže da je njena ćerka plakala u kupatilu, a onda joj je rekla "mama, sve je okej", mirno je izašla, prišla joj i otela joj pištolj.

Policija je dobila poziv u 6.30 ujutro i zatekla unutra jezivo krvoproliće. Kejson je bio mrtav, starija ćerka kao mrtva, mlađa se tresla i plakala, a majke čedomorke nije bilo nigde. Počela je potera i ubrzo su je našli. Sela je u auto i odvezla se nekoliko kilometara, a onda je stala.

Majka čedomorka im je rekla da je nameravala da ubije svu svoju decu, a zatim da presudi i sebi. U tome ju je sprečila mlađa ćerka, koja joj je otela pištolj. Rekla je i da je decu htela da pobije da bi ih zaštitila od njihovog oca, za kog tvrdi da je veoma nasilan prema njima.

Ispostavilo se da su ona i muž razdvojeni i da dve godine vode ogorčenu borbu oko starateljstva. Ejmi je prošlog meseca podnela hitan zahtev da joj se dodeli starateljstvo, a njen bivši muž je 2016. podneo tužbu protiv nje zbog toga što je navodno mentalno nestabilna, kao i zbog psihičkog maltretiranja dece.

Ejmi je preleminarno optužena za ubistvo s umišljajem i dva pokušaja ubistva.

Kurir.rs/AP

Foto: Šerif okruga Okmalgi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track