Najnovije vesti

BILA JE SUPRUGA KRALJA KOKAINA, SAD JE OTVORILA DUŠU: Silovao me kad sam imala 14 godina, a onda su mi stavili čudne cevčice! Bio je MONSTRUM veći nego što se mislilo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

šokantno

BILA JE SUPRUGA KRALJA KOKAINA, SAD JE OTVORILA DUŠU: Silovao me kad sam imala 14 godina, a onda su mi stavili čudne cevčice! Bio je MONSTRUM veći nego što se mislilo! (VIDEO)

Planeta

Udovica Pabla Eskobara otkrila je jezivu tajnu o tome kako je kolumbijski narko-diler silovao kad je imala 14 godina, a zatim je naterao da abortira.

U svojim memoarima "Moj život i zatvor sa Pablom Eskobarom", Viktorija Eugenija Enao detaljno je opisala kako je uspela da živi sa činjenicom da je muž zlostavljao, i to tek 25 godina posle njegove smrti.

Enao (57) otkrila je šokantnu istinu u svojoj knjizi pod nazivom "Tajna koju sam godinama krila" prvi put - čak i svojoj deci, Sebastijanu (sada 41) i Manueli (sada 34).

"Morala sam da se povežem sa svojom istorijom i uronim u dubine svoje duše, da skupim hrabrost da otkrijem tužnu tajnu koju sam krila 44 godine", napisala je ona.

To je bila tajna, koju je, po njenim rečima, verovala da će odneti u grob i istina za koju zna da će dodatno pogoršati sliku koju svet ima o tome ko je bio njen muž. Enao navodi da je imala 14, a njen tadašnji dečko Eskobar 25, kada ju je jednog dana "grlio i ljubio paralizovanu od straha".

"Nisam bila spremna. Nisam osećala seksualni poriv da spoznam šta intimni i intenzivni kontakt znači", kaže ona.

Enao tvrdi da je tri nedelje kasnije počela da se oseća "čudno", ali da joj nije palo na pamet da bi je trudna. Eskobar je posetio nekoliko dana kasnije da je pita kako se oseća i da li bi mu pravila društvo u ženskoj kući koja se nalazila u udaljenom i opustošenom području u Kolumbiji.

"Skoro istog trenutka, jedna starija gospođa, koja jedva da me je pozdravila, rekla mi je da legnem na nosila i odmah mi instalirala nekoliko plastičnih cevi u matericu, od onih koje se koriste za kanalisanje vena, rekavši da će samo služiti kao prevencija", napisala je Viktorija.

"Prevencija za šta", pitala je zapanjena , a žena joj je odgovorila "da bi mogla da bude trudna". Tada joj je saopštila da bude veoma pažljiva i dala joj isntrukcije da izvuče cevi kada počne da krvari. Pošto nije razumevala šta se dešava, ćutala je i prihvatila.

foto: Printscreen Facebook

Prateći proceduru, koju je opisala kao "intervenciju", Eskobar ju je odvezao kući i savetovao joj da poštuje instrukcije i obaveštava o svom stanju.

Ali, Enao je kasnije shvatila da će biti teško da to sakrije u kući sa devetoro dece i jednim kupatilom.

"Narednih dana sam spavala sa tim čudnim cevima u sebi i bila primorana da takva idem u školu, kako moja majka ništa ne bi posumnjala", kaže ona. "Imala sam jake bolove, ali nikome nisam smela da se požalim ni poverim. Molila sam se Bogu da sve bude ubrzo gotovo", dodaje.

Enao je irekla da je godinama ćutala o tome da je seksualno aktivna i da je imala abortus, što je tada smatrano za "tabu" i "neoprostivi greh" u očima crkve. Tek kasnije, kada je krenula na terapiju i savetovanja, naučila je da to što je doživela zapravo silovanje.

Enao je istakla da ju je otkrivanje bolne tajne njenoj deci primoralo da se suoči sa prošlošću i shvati da još uvek nema sve odgovore.

"Manuelina reakcija je bila snažna, jer mi je postavila nekoliko pitanja, na koja nisam umela da odgovorim, a ticala su se zašto je Pablo učinio to što jeste bez da me pita i zašto me nije upozorio na rizike abortusa u takvim uslovima. Za nju, Pablovo ponašanje izgleda više za osudu, jer je urgozio moje zdravlje", napominje ona.

Enao priznaje da joj je otkrivanje istine omogućilo da preuzme odgovornost za prošlost i priznaje da je bila "potpuno van stvarnosti". Ističe da je, uprkos svemu, oprostila Eskobaru, jer oseća da je bar nešto dobro proizašlo iz te veze.

"Imamo dvoje dece, koji su naš ponos. Zahvalna sam na njima i oni su razlog zašto sam nastavila da živim", istakla je ona.

Enao je otkrila da je upoznala Eskobara sa 12 godina, dok je on imao 23. Započeli su vezu kada joj je bilo 13. Venčali su se 1976. godine, kada je imala 15. Eskobara je policija ubila 2. decembra 1993. godine, tokom pucnjave, kada je otkriven u svom skrovištu.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Facebook

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...