POSTAVIO KAMERE, PA OTIŠAO NA ODMOR: Kad je pregledao snimke, nije mogao da veruje šta mu radi komšinica! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

velika svađa

POSTAVIO KAMERE, PA OTIŠAO NA ODMOR: Kad je pregledao snimke, nije mogao da veruje šta mu radi komšinica! (VIDEO)

Planeta -

Kad je Ijan Volton iz Eseksa otišao na godišnji odmor, postavio je sigurnosnu kameru ispred svoje kuće i tako uhvatio komšinicu Maksin Džonson kako mu vrtnim makazama seče grm u dvorištu.

Njih dvoje su u sukobu već punih osam godina zbog svađe oko parking-mesta, a ona tvrdi da joj je Ijan slao ljubavne poruke.

Grm je, tvrdi, odsekla jer joj je grebao auto dok se vozila pored njega. Godinama oboje zovu policiju optužujući jedno drugo za nanošenje štete.

Policija je otkrila da je Maksin pre dve godine bila uhapšena zbog optužbe da je ukrala noge vrtnog stola iz susedne kuće, ali je tom prilikom oslobođena.

Ijan tvrdi da joj nikad nije slao ljubavne poruke, a da je njihova svađa započela jer bi mu ona redovno blokirala parking-mesto.

"Čekala bi da se odvezem, a zatim bi svoj auto izvezla na prilaz i tako meni zaprečila put. Namerno bi to radila samo da me razljuti. Jednom sam pokušao da se parkiram na njen prilaz i tad je izašla vrišteći pa sam pozvao policiju. Oni su mi objasnili da moram da se pomerim, pa sam to i učinio", kaže on.

Sukob je ponovo eskalirao kad je ona počela da se žali na žbunje u njegovom dvorištu, a upravo zbog nje je i postavio kameru.

"Kad sam video ostatke žbunja, odmah sam znao da je to ona. Razljutio sam se kad sam video snimak, ali kasnije sam se smirio i sad mi je to samo smešno. Nisam se ni trudio da prijavim to policiji jer znam da od toga ne bi bilo nikakve koristi", zaključio je.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja