SKOČIO MEĐU KROKODILE, IZAŠAO SA UGRIZIMA PA SKOČIO PONOVO: Potpuno LUDILO muškarca sa Floride niko ne može da objasni! (VIDEO)
Foto: Twitter video prtscr / Ryan Nelson

bukvalno više sreće nego pameti

SKOČIO MEĐU KROKODILE, IZAŠAO SA UGRIZIMA PA SKOČIO PONOVO: Potpuno LUDILO muškarca sa Floride niko ne može da objasni! (VIDEO)

Planeta -

Stanovnici Floride šokirani su postupkom jednog svog sugrađanina koji je skočio među krokodile, izašao sa ranama od ugriza i skočio ponovo.

Zvaničnisu su saopštili da je jedan stanovnoik Floride skinuo svoju odeću na farmi Sveti Agustin i skočio u vodu na mestu gde je bila izložba krokodila.

Tom prilikom ga je, kako su rekli, ujeo najmanje jedan od ovih opasnih reptila.

Zaposleni su ispričali da su bili veoma zabrinuti kada su ujutru stigli na posao i videli krvave tragove, ali i znake provale.

"Nekoliko lampi i znakova je bilo srušeno, a statua na sredini jezera sa krokodilima, do koje se može doći samo plivajući, je bila srušena. Direktor je rekao da su našli muški šorts i gumene kroks papuče kako plutaju po vodi, i najpre su pomislili da je reč o šali" preneli su lokalni mediji.

Kada su zaposleni pozvali policiju, usledilo je pravo iznenađenje.

"O, mislim da već imamo vašeg prestupnika u pritvoru. Imamo ovde jednog koji nam je rekao da ga je ugrizao aligator" rekao je policajac koji se javio na poziv.

Uhapšeni muškarac je negirao da je provalio u posed farme, ali je uhapšen zbog izazivanja opasnosti.

Očekuje se da će preživeti povrede koje je zadobio, a zvanični su rekli i da su krokodili u redu.

Ovako je pokušao da pobegne dok je sa njegove leve strane bilo jezero sa stotinama aligatora:

Kurir.rs / CBS 47

Foto: Twitter video prtscr / Ryan Nelson

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track