GRLILI SE I LJUBILI PRE NEGO ŠTO SU SKOČILI U SMRT: Bacili se zajedno pod voz, a posle nekoliko dana stigla su njihova oproštajna pisma! (VIDEO)
Foto: printscreen YT

tragedija

GRLILI SE I LJUBILI PRE NEGO ŠTO SU SKOČILI U SMRT: Bacili se zajedno pod voz, a posle nekoliko dana stigla su njihova oproštajna pisma! (VIDEO)

Planeta -

Melisa Vud (27) i njen partner Kristofer Linli (34) zagrljeni su skočili pod voz.

Video snimak sa Železničke stanice u južnom Jorkširu pokazuje kako se tragični par drži za ruke i grli neposredno pre samoubistva 27. marta. Posle nekoliko dana, njihova opraštajna pisma stigla su na adrese njihovih porodica u Donkasteru.

U pismima par je otkrio svojim rođacima da žele da budu "zauvek zajedno". Melisa i Kristofer su se borili sa zavisnošću od heroina, ostali su bez posla i na ulici. Toksikološki nalazi su utvrdili tragove droge u krvi.

" Nikada nisam mislila da će Melisa izvršiti samoubistvo. Uvek je bila vesela, nikada nije prestajala da se smeje" kaže Melisina majka, Lisa Vud.

"Šokirana sam onim što se dogodilo. Nadala sam se da će uspeti, imao je toliko potencijala", kaže Frens Glin, Kristoferova majka i dodala da joj je "drago zbog činjenice da su umrli zajedno".

Kristofer i Melisa su radili na pumpi nekoliko godina, ali su pre nekoliko meseci ostali bez posla.

Takođe su izbačeni iz stana i završili su u iznajmljenoj sobi.

Psiholog doktorka Abi Salvaji, koja je lečila par, navodi da su oboje hteli da se reše zavisnosti.

"Izgledalo je da imaju dobru vezu i trebalo je da budu srećni", kaže ona.

Ipak, napominje da su nedeljama pred smrt svakodnevno uzimali heroin.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja