NEVIĐENI SNIMCI RUSKOG SUPERLOVCA: Avion pete generacije Su-57 spreman za TREĆI SVETSKI RAT (VIDEO)
Foto: YT Screenshot

tehnika

NEVIĐENI SNIMCI RUSKOG SUPERLOVCA: Avion pete generacije Su-57 spreman za TREĆI SVETSKI RAT (VIDEO)

Planeta -

Na internetu se pojavio video-materijal koji prikazuje dva lovca pete generacije Su-57 koji su snimljeni sa rampe vojno-transportnog aviona An-12 .

Zahvaljujući specifičnoj poziciji snimatelja zabeleženi su zaista lepi kadrovi perspektivnih borbenih mašina.

Na video-snimku koji je objavljen na televizijskom kanalu Zvezda demonstriran je let borbenih aviona pete generacije Su-57, koji su se pojavili u paru.

Video snimak je napravljen iz zadnjih vrata (rampe) vojno-transportnog aviona An-12, zahvaljujući čemu je operator na kameri uspeo da napravi sjajne detalje.

Voditelj tv-kanala Zvezda je tom prilikom primetio njihovu specijalnu šemu maskiranja koju su na sebi imali ovi avioni. Su-57 je višenamenski lovački avion pete generacije, koji je konstruisan upotrebom tehnologije koja mu omogućava radarsku nevidljivost. Ovaj avion su osmislili vazduhoplovni inženjeri OKB "Suhoj“. Lovac može da se upotrebi protiv vazdušnih, kopnenih i pomorskih ciljeva.

foto: YT Screenshot

Britanski novinari su prilikom opisivanja naoružanja koje može da ponese ovaj ruskih avion upozorili da se radi o letelici koja je projektovana za "treći svetski rat“. On može da nosi rakete v-v dometa 300km, ali i najnovije rakete klase vazduh-zemlja i vazduh-more koje lete hiperzvučnom brzinom (naravno radi se o raketnom sistemu "kinžal“).

Kurir.rs/Russia Beyond

Foto: YT Screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track