SNIMCI NADZORNIH KAMERA OTKRILI PRAVU ISTINU: Ovako su radnici Rajanera prevarili ceo svet, ali se i žestoko osramotili (VIDEO)
Foto: Twitter/Printscreen

SVI SU NA KRAJU OTPUŠTENI

SNIMCI NADZORNIH KAMERA OTKRILI PRAVU ISTINU: Ovako su radnici Rajanera prevarili ceo svet, ali se i žestoko osramotili (VIDEO)

Planeta -

Šest radnika avio-kompanije "Rajaner" dobilo je otkaz jer su naštetili firmi.

Sve je počelo kada se na internetu pojavila slika na kojoj šest članova osoblja navodno spava na podu u Španiji jer, kako su tada tvrdili, nisu imali obezbeđen smeštaj, hranu i piće.

U međuvremenu, objavljen i snimak koji dokazuje da je cela priča režirana. Nadzorne kamere koje je objavio Rajaner pokazale su da su njihovi zaposleni tu fotografiju zapravo odglumili: dogovorili su se i legli na pod, slikali se, a zatim se ustali i odšetali dalje.

Iz avio-kompanije su kazali kako im je fotografija nanela mnogo štete.

"Ova fotografija je očigledno nameštena i nijedna posada nije 'spavala na podu'. Zbog oluje u Portu (13. oktobra), jedan broj letova preusmeren je za Malagu, a s obzirom na to da je u Španiji bio državni praznik, hoteli su bili puni. Posada je provela kratak period u sobi za posade pre nego što je prešla u VIP salon, a ustradan je vraćena u Porto (niko iz te posade nije radio na tom letu)", navodi se u zvaničnom saopštenju Rajanera dostavljenom portalu Kurir.rs.

Kurir.rs Foto: Twitter/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track