Najnovije vesti

STRAŠNO! POBIO 18 LJUDI, A NA ROBIJI UŽIVA: Procurile slike ruskog gangstera kako se gosti uz kavijar i krabe u zatvoru (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

specijaliteti u zatvoru

STRAŠNO! POBIO 18 LJUDI, A NA ROBIJI UŽIVA: Procurile slike ruskog gangstera kako se gosti uz kavijar i krabe u zatvoru (VIDEO)

Planeta

Vjačeslav Cepovjaz, jedan od vođa ruske bande koja je odgovorna za ubistvo 18 ljudi, od čega je 12 pobijeno u masakru koji se dogodio 2010. godine u Krasnodaru, snimljen je kako uživa u specijalitetima i hotelskom smeštaju u jednom od najzloglasnijih zatvora u Rusiji.

Njegova banda je 2010. godine ubila farmera na jugu Rusije. Ušli su u njegovu kuću koji je tu noć imao goste. Te noći banda je ubila 12 ljudi, uključujući četvoro dece, a banditi su posle toga zapalili kuću.

foto: Youtube/Printscreen

Ovaj užasni događaj šokirao je Rusiju. Banda je uhapšena, a njen vođa osuđen na doživotni zatvor. Naknadno je umro u zatvoru, dok je Vjačeslav Cepovjaz, njegova desna ruka, dobio 20 godina zatvora na dalekom istoku Rusije u regiji Amur.

foto: Youtube/Printscreen

Iako ovaj zatvor važi kao jedan od najzloglasnijih u Rusiji, čini se da njemu nije tako loše. Snimljen je kako uživa u skupim jelima, tačnije kavijaru i krabama, a na jednoj fotografiji se vidi kako se smeje i jede meso.

Njemu je novac slala supruga Natalija i to 45.000 dolara godišnje. Natalija i Vjačeslav su se razveli, a ona je istakla kako mu je slala novac za zubara, ali i za pčele i košnice, jer mu je to bio hobi u zatvoru.

Kurir.rs/Moscow times Foto: Youtube/Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...